ΤΟΠΙΚΑ

«Μαζί για τον Βόλο»: Δώσαμε το παρών στις γειτονιές, όχι πίσω από γραφεία

μαζί-για-τον-βόλο-δώσαμε-το-παρών-στι-364543

Απάντηση στην κριτική που έγινε από τη ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ κατά του επικεφαλής της δημοτικής κίνησης «Μαζί για τον Βόλο», Ιάσονα Αποστολάκη, για τη βαριά ήττα στον Δήμο Βόλου, δίνει με σημερινή της ανακοίνωση η δημοτική παράταξη, την οποία υπογράφουν όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοί της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της παράταξης:

«Η Δημοτική κίνηση «Μαζί για τον Βόλο» δεν συνηθίζει να σχολιάζει τίποτα παραπάνω από θέματα που αφορούν την πόλη, πόσο μάλλον ανακοινώσεις πολιτικών κομμάτων.

Ως αυτοδιοικητική κίνηση δώσαμε και όχι μόνο προεκλογικά αλλά καθ όλη την προηγούμενη περίοδο, έναν τίμιο, καθαρό αγώνα, κόντρα σε πάρα πολλά εμπόδια, προκειμένου να αναδειχθούν αυτά που θεωρούμε προτεραιότητες για την πόλη. Το κατά πόσο πείσαμε ή μπορέσαμε να διαχυθεί το μήνυμα μας προς τους πολίτες είναι θέμα πολλών παραγόντων. Στη συνέλευση της κίνησης θα ζητηθεί. Εκεί συζητούμε.

Σε κάθε περίπτωση δώσαμε το παρόν στα κοινά της πόλης, θα συνεχίσουμε να το κάνουμε στο δημοτικό συμβούλιο, στις γειτονιές, παντού και όχι πίσω από τη σιγουριά γραφείων.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιο μας, ένα ψηφοδέλτιο πολυσυλλεκτικό, με ανθρώπους καταξιωμένους στην πόλη. Ένα ψηφοδέλτιο αυτοδιοικητικό για το οποίο αισθανόμαστε υπερήφανοι.

Είμαστε εδώ , θα είμαστε παρόντες για το καλό της πόλης».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου