ΤΟΠΙΚΑ

“Ξεσπιτώνεται” ο Σύλλογος Εγγλεζονησιωτών

ξεσπιτώνεται-ο-σύλλογος-εγγλεζονη-851206

Εντονες αντιδράσεις προκαλεί η απόφαση της διοίκησης του Πολιτιστικού Οργανισμού της Νέας Ιωνίας να ζητήσει από το Σύλλογο των Εγγλεζονησιωτών να αποχωρήσει από την αίθουσα που τους είχε παραχωρηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο όπου εδρεύαν τα δυόμισι τελευταία χρόνια.
Ο ΠΟΔΝΙ επικαλείται έλλειψη χώρων και χθες αποφάσισε να δώσει διορία ένα μήνα στο Σύλλογο για να αποχωρήσει, προκειμένου να ξεκινήσουν οι εργασίες διαμόρφωσης του χώρου για να στεγαστούν τα Τμήματα Ζωγραφικής.
Στην απόφαση αυτή αντιδρά ο πολιτιστικός σύλλογος του Εγγλεζονησίου, ενώ μέλη του Δ.Σ έχουν ήδη στραφεί κατά της δημοτικής αρχής με αρθρογραφία στον Τύπο κάνοντας λόγο “για ξεσπίτωμα και διωγμό”.
Ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού κ. Σ. Λάζος από την πλευρά του επισημαίνει ότι εξαρχής ήταν γνωστό στο Σύλλογο ότι η φιλοξενία στο Πολιτιστικό κέντρο ήταν προσωρινή.
Ο κ. Λάζος παράλληλα ανέφερε και χθες ότι προέχει η στέγαση των Τμημάτων του ΠΟΔΝΙ.
Το διοικητικό συμβούλιο του Πολιτιστικού Οργανισμού ενέκρινε χθες και το πρόγραμμα εκδηλώσεων του «Πολιτιστικού Ιουνίου» που θα ξεκινήσουν στο Δημοτικό Θέατρο της Νέας Ιωνίας στις 4 Ιουνίου και θα ολοκληρωθούν στις 27 Ιουνίου με συναυλία που θα δοθεί στου «Τσαλαπάτα» από τα τμήματα του Πολιτιστικού Οργανισμού.
Στις εκδηλώσεις θα συμμετέχουν τα σχολεία του Δήμου, οι παιδικοί σταθμοί και οι πολιτιστικοί σύλλογοι με θεατρικά δρώμενα και συναυλίες.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου