ΤΟΠΙΚΑ

Γρ. Ιγγλέσης: Θα εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης

γρ-ιγγλέσης-θα-εργαστώ-με-όλες-μου-τις-366547

Αποφασισμένος να εργαστεί με όλες του τις δυνάμεις για να υπηρετήσει τους πολίτες δηλώνει ο νέος θεματικός αντιπεριφερειάρχης Γρηγόρης Ιγγλέσης. Σε γραπτή δήλωσή του μετά τη δημοσίευση της απόφασης στο ΦΕΚ, ο κ. Ιγγλέσης που αναλαμβάνει θεματικός αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας, Μεταφορών και Συγκοινωνιών, κάνει λόγο για βαριά ευθύνη και ευχαριστεί τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κων. Αγοραστό και την αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του.

Ειδικότερα στη δήλωσή του ο νέος θεματικός αντιπεριφερειάρχης επισημαίνει: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στον περιφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστό και την αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη για την εμπιστοσύνη που επέδειξαν στο πρόσωπό μου αναθέτοντάς μου την ευθύνη του θεματικού αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας. Αναμφίβολα μεγάλη η τιμή. Τους ευχαριστώ και πάλι. Και βαριά η ευθύνη. Θα εργασθώ με όλες μου τις δυνάμεις ώστε να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης τους. Και βεβαίως αντάξιος της εμπιστοσύνης των πολιτών της Μαγνησίας. Η πρόκληση για να κάνουμε ακόμη καλύτερο τον ευλογημένο αυτό τόπο είναι μεγάλη. Ο χρόνος δεν περιμένει. Με την βοήθεια του Θεού και σκληρή δουλειά, εντιμότητα και δικαιοσύνη θα το πετύχουμε. Για τις παρούσες και τις μελλοντικές γενιές. Για το καλό όλων μας και, κυρίως, για το καλό όλων των παιδιών όλων μας».

Να σημειωθεί πως ο κ. Ιγγλέσης επανέρχεται επίσης ως πρόεδρος στην εταιρεία «Κενταύρων Ορος» που έχει την ευθύνη λειτουργίας του Χιονοδρομικού Κέντρου Πηλίου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου