ΤΟΠΙΚΑ

Σχόλια – Ειδήσεις – Παράπονα – Επιστολές

σχόλια-ειδήσεις-παράπονα-επιστο-851206

Θανατηφόρα διασταύρωση
Μόλις πριν από λίγες ημέρες στη διασταύρωση των οδών Στρατηγού Μακρυγιάννη και Κουντουριώτου σημειώθηκε τροχαίο δυστύχημα με θύμα έναν 69χρονο. Οι κάτοικοι της περιοχής φωνάζουν χρόνια ότι ο μόνος τρόπος για να πάψει η συγκεκριμένη διασταύρωση να αποτελεί «παγίδα – θανάτου», είναι να τοποθετηθούν φωτεινή σηματοδότες. Οσο το δυνατόν γρηγορότερα, γιατί είναι σίγουρο ότι θα θρηνήσουμε και άλλα θύματα.
Δ.Χ.

Γούρνα
Η γούρνα της φωτογραφίας βρίσκεται στην πολύπαθη οδό Ρήγα Φεραίου, ανάμεσα στις οδούς Δον Δαλεζίου και Αγίου Νικολάου και ειδικά τις νυχτερινές ώρες, είναι πολύ επικίνδυνο για τους διερχόμενους οδηγούς και δη τους οδηγούς δικύκλων.
Δ.Χ.

Να αναρτηθεί ο πίνακας
Επειδή τις τελευταίες μέρες έχουν πυκνώσει οι διαμαρτυρίες για την κλήρωση των δικαιούχων θεραπευτικού τουρισμού από το ΙΚΑ, καλό θα ήταν η αρμόδια υπηρεσία στο ΙΚΑ του Βόλου που χειρίστηκε το θέμα να ανακοινώσει τους τελικούς δικαιούχους, διότι πολλά ακούγονται για αποκλεισμούς και αδικίες.
Έτσι άλλωστε θα περιφρουρήσει και την όλη διαδικασία για να μην σέρνονται… καχυποψίες.
Β.Κ

Χρειάζεται προσοχή
Αναστάτωση προκλήθηκε μεταξύ των ασθενών που πάσχουν από διαβήτη τύπου 2 . Πρωί- πρωί χθες οι φαρμακοποιοί του Βόλου δέχθηκαν καταιγιστικά ερωτήματα από ασθενείς που λαμβάνουν το φάρμακο Avantia , για το οποίο έρευνα Αμερικανών επιστημόνων υποστηρίζει ότι προκαλεί καρδιοπάθειες σε πολύ υψηλά ποσοστά. Οι Βολιώτες φαρμακοποιοί ενεργώντας με σύνεση παρέπεμπαν τους ασθενείς στον θεράποντα γιατρό τους. Είναι μια συμβουλή την οποία θα πρέπει να υιοθετήσουν όλοι οι ασθενείς, διότι οι πειραματισμοί σε τέτοιες περιπτώσεις είναι άκρως επικίνδυνοι.
Χ.Μ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου