Νέα πυρά της ΔΑΣ-ΠΑΜΕ κατά της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου

Τελευταία ενημέρωση: 2019-09-20, 19:51:39
Νέα πυρά της ΔΑΣ-ΠΑΜΕ κατά της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου

Νέα πυρά εξαπέλυσαν σήμερα τα μέλη της παράταξης της ΔΑΣ-ΠΑΜΕ που εκλέχθηκαν στη Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Βόλου, κατά της πλειοψηφίας στη Διοίκηση για το ζήτημα της ημερομηνίας που καθορίστηκε να πραγματοποιηθεί 24ωρη απεργία.

Υπενθυμίζεται ότι η ολομέλεια της διοίκησης του ΕΚΒ αποφάσισε χθες ομόφωνα, αφού είχε αποχωρήσει καταγγέλλοντας τη διαδικασία η ΔΑΣ - ΠΑΜΕ, 24ωρη απεργία την ερχόμενη Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου. Μία μέρα νωρίτερα 24 Σεπτεμβρίου είναι προγραμματισμένη 24ωρη απεργία από την ΑΔΕΔΥ και Εργατικά Κέντρα που ελέγχονται από το ΠΑΜΕ.

Στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου σήμερα για το θέμα αυτό, εκ μέρους των μελών της Διοίκησης του ΕΚΒ που εκλέχτηκαν με τη ΔΑΣ, ο Κώστας Στεργίου, πρόεδρος του Συνδικάτου Μετάλλου Μαγνησίας «Μ. Παπαρήγας», επεσήμανε μεταξύ άλλων ότι: «Τους διαμηνύουμε ότι η προβοκάτσιά τους δεν θα περάσει! Η απεργία θα γίνει την Τρίτη 24 Σεπτέμβρη, όπως έχουν ήδη αποφασίσει η ΑΔΕΔΥ, δεκάδες Εργατικά Κέντρα, ανάμεσά τους το μεγαλύτερο της χώρας, το Εργατικό Κέντρο Αθήνας, δεκάδες Ομοσπονδίες και εκατοντάδες σωματεία σε όλη την Ελλάδα».

Επιπλέον, απηύθυνε κάλεσμα συμμετοχής στην απεργιακή συγκέντρωση που διοργανώνει το ΠΑΜΕ για την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου, στις 10:30 στην Πλατεία Πανεπιστημίου, στον Βόλο.

 

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
6
+
9
=