ΤΟΠΙΚΑ

Διακόσιοι πολίτες πήραν θέση

διακόσιοι-πολίτες-πήραν-θέση-367698

Το κοινό γνώρισε όλες τις δράσεις της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Μαγνησίας

Mε μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε για τρίτη συνεχή χρονιά η δράση της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Μαγνησίας με τίτλο «Πάρε θέση».

Περισσότεροι από 200 πολίτες «πήραν θέση» στο υπερσύγχρονο διασωστικό σκάφος της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης και ενημερώθηκαν για τις δυνατότητές του, αλλά και εκπαιδεύτηκαν στις βασικές τεχνικές αυτοδιάσωσης στο υγρό στοιχείο, ρίχνοντας σωστά σχοινί, σωσίβιο, αλλά και μαθαίνοντας τη σωστή χρήση του περιεχόμενου σωστικού εξοπλισμού σωστικής λέμβου που θα χρειαστεί σε περίπτωση ναυαγίου.

Επιπλέον, το κοινό είχε την ευκαιρία να γνωρίσει όλες τις δράσεις της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Μαγνησίας μέσω του ενημερωτικού της περιπτέρου.

«Ευχαριστούμε πολύ όσους αγκάλιασαν την εν λόγω δράση και την προσπάθεια των διασωστών της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Μαγνησίας να μεταλαμπαδεύσει στους συμπολίτες μας την ασφάλεια στο υγρό στοιχείο.

Τέλος ευχαριστούμε τους χορηγούς KIKA και JAM Cafe στην παραλία για την καταλυτική συνδρομή τους στην πραγματοποίηση της ενημέρωσης, καθώς και τον Οργανισμό Λιμένος Βόλου για την παραχώρηση του παραλιακού χώρου όπου φιλοξενήθηκε η δράση», αναφέρεται σε ανακοίνωση της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης στον Βόλο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου