ΤΟΠΙΚΑ

«Κλείδωσε» το νέο σχήμα στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

κλείδωσε-το-νέο-σχήμα-στην-περιφέρε-367849

Θεματικός αντιπεριφερειάρχης ο Γρηγόρης Ιγγλέσης – Ποιοι Βολιώτες «παίζουν» για μία ακόμη θέση ευθύνης

«Κλείδωσαν» και αναμένεται να ανακοινωθούν σήμερα τα περισσότερα πρόσωπα που θα αναλάβουν θέσεις ευθύνης στην Περιφέρεια Θεσσαλίας στη νέα θητεία του Κων. Αγοραστού. Οι επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν σε δύο δόσεις. Σήμερα θα ανακοινωθούν οι περισσότεροι θεματικοί αντιπεριφερειάρχες και την ερχόμενη εβδομάδα οι εντεταλμένοι σύμβουλοι.

Από τη Μαγνησία αναλαμβάνει θεματικός αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας, Μεταφορών και Συγκοινωνιών ο περιφερειακός σύμβουλος Μαγνησίας Γρηγόρης Ιγγλέσης. Ο κ. Ιγγλέσης επίσης επανέρχεται ως πρόεδρος στην εταιρεία «Κενταύρων Ορος» που έχει την ευθύνη λειτουργίας του Χιονοδρομικού Κέντρου Πηλίου.

Εντεταλμένος σύμβουλος στις Βόρειες Σποράδες με αρμοδιότητες αντιπεριφερειάρχη θα αναλάβει ο περιφερειακός σύμβουλος Βορείων Σποράδων Αθανάσιος Ζλατούδης. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Κων. Αγοραστός προσανατολίζεται να ορίσει ακόμη έναν περιφερειακό σύμβουλο από τη Μαγνησία ως εντεταλμένο σύμβουλο με αρμοδιότητες αντιπεριφερειάρχη. Τα πρόσωπα που «παίζουν» είναι οι Κώστας Χαλέβας, Θανάσης Μόρας και Ιωάννης Τέας.

Στους άλλους νομούς έχει «κλειδώσει» και αναμένεται να ανακοινωθεί στην Καρδίτσα στη θέση του χωρικού αντιπεριφερειάρχη ο δικηγόρος Κωνσταντίνος Νούσιος, ενώ από τη Λάρισα μέχρι στιγμής έχει οριστικοποιηθεί στο νέο σχήμα διοίκησης της νέας περιφερειακής αρχής η συμμετοχή δύο ακόμη θεματικών αντιπεριφερειαρχών. Ο Ντίνος Μπάρδας αναλαμβάνει αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος και υδάτινων πόρων και ο Νίκος Λιούπας, αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού- Τουρισμού και Αθλητισμού.

ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου