Επίσκεψη του αντιπροέδρου του ΣΕΒ Κων. Μπίτσιου στον Βόλο

Τελευταία ενημέρωση: 2019-09-19, 15:57:47
Επίσκεψη του αντιπροέδρου του ΣΕΒ Κων. Μπίτσιου στον Βόλο

Εκδήλωση του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδας για τις επιχειρήσεις

 

Στον Βόλο την ερχόμενη Δευτέρα ο αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Κωνσταντίνος Μπίτσιος. Θα παραβρεθεί σε ενημερωτική εκδήλωση που συνδιοργανώνουν ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας με τον ΣΕΒ.

Με αφορμή μάλιστα την παρουσία του στον Βόλο, ο κ. Μπίτσιος θα παραχωρήσει μαζί με την πρόεδρο του ΣΒΘΚΕ Ελένη Κολιοπούλου, τον γενικό διευθυντή του ΣΕΒ Αλέξανδρο Χατζόπουλο και τη γενική διευθύντρια του ΣΒΘΚΕ Φρόσω Δαγλαρίδου συνέντευξη Τύπου στις 12.00 στο Ξενία για την εθνική βιομηχανική πολιτική και τις παρεμβάσεις της επιχειρηματικής κοινότητας για τα προβλήματα που απασχολούν τη βιομηχανία στην περιφέρεια.

Στις 18.00 στο χώρο του Ξενία θα πραγματοποιηθεί η ενημερωτική εκδήλωση ΣΒΘΚΕ- ΣΕΒ με θέμα «Βιομηχανία 2020: Αλλαγές και εξελίξεις στη λειτουργία των επιχειρήσεων».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει συζήτηση για τις εξελίξεις τις αλλαγές στο επιχειρηματικό περιβάλλον, θα συζητηθούν επίσης τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις λόγω της πολυνομίας, οι αλλαγές στα εργασιακά και τέλος τα παραγωγικά οικοσυστήματα της περιφέρειας μετά την κρίση.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
7
+
4
=