ΤΟΠΙΚΑ

Στον Βόλο Ρουμάνοι δημοσιογράφοι και bloggers

στον-βόλο-ρουμάνοι-δημοσιογράφοι-και-blo-369426

Την Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη, επισκέφθηκαν στο γραφείο της στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας, Ρουμάνοι δημοσιογράφοι και bloggers, με αφορμή την παραμονή τους στην πόλη του Βόλου.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας, σε συνεργασία με το γραφείο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού στο Βουκουρέστι και την Περιφερειακή Υπηρεσία Τουρισμού Θεσσαλίας του Υπουργείου Τουρισμού με έδρα στο Βόλο, το τουριστικό πρακτορείο Aerotravel της Ρουμανίας, Δήμους, Ενώσεις Ξενοδόχων και επαγγελματίες του ευρύτερου τομέα τουρισμού της Μαγνησίας, συνδιοργανώνουν, επαγγελματικό ταξίδι γνωριμίας και εξοικείωσης ρουμάνων δημοσιογράφων και blogger στη Μαγνησία.

Κατά τη συνάντησή τους με την κ. Κολυνδρίνη, η εξαμελής αντιπροσωπεία των Ρουμάνων δημοσιογράφων, της εξέφρασε τις θερμές της ευχαριστίες για την διοργάνωση αυτού του επαγγελματικού ταξιδιού, τονίζοντας ότι έμειναν εντυπωσιασμένοι από όλα τα μέρη που επισκέφθηκαν τόσο στη Νησιωτική, όσο και την Ηπειρωτική Μαγνησία. Αναφέρθηκαν επίσης εντυπωσιασμένοι στο καταδυτικό πάρκο στην Αλόννησο το οποίο και επισκέφθηκαν.

Από την πλευρά της η κ. Κολυνδρίνη απευθυνόμενη στην εξαμελή αντιπροσωπεία των δημοσιογράφων τόνισε «Είναι μεγάλη μου χαρά που βρίσκεστε εδώ στην πόλη μας και το Νομό μας και πιστεύω ότι η εδώ παραμονή σας θα σας αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις και τις οποίες θα μεταφέρετε στη χώρα σας. Είμαστε δύο χώρες που έχουμε πολλά κοινά σημεία και χαρακτηριστικά και το να χτίζουμε γέφυρες μεταξύ των λαών μας είναι πιστεύω ότι το καλύτερο. Η Μαγνησία είναι ένας Νομός που συνδυάζει βουνό, θάλασσα, πολιτισμό και ιστορία».

Πρόκειται ειδικότερα για εξαμελή αντιπροσωπεία μεταξύ των οποίων συντάκτρια του περιοδικού MarieClair (έντυπη έκδοση με 8.000 τεύχη το μήνα, 50.000 μοναδικοί επισκέπτες στη διαδικτυακή του έκδοση το μήνα και 87.000 ακόλουθοι στο facebook), του περιοδικού HarpersBazaar (έντυπη έκδοση με 10.000 τεύχη το μήνα, 20.000 μοναδικοί επισκέπτες στη διαδικτυακή του έκδοση το μήνα, 446.000 ακόλουθοι στο facebook και 18.000 στο instagram) καθώς επίσης ταξιδιωτική blogger του blog ExtraVita αλλά και διάσημη παρουσιάστρια τηλεοπτικών εκπομπών στη Ρουμανική Τηλεόραση, φωτογράφο και εικονολήπτη οι οποίοι θα συνοδεύονται από εκπρόσωπο του γραφείου ΕΟΤ Ρουμανίας.

Σύμφωνα με το πρόγραμμά τους, η αποστολή επισκέφθηκε τη Σκιάθο την Αλόννησο, το Βόλο και τα χωριά του Πηλίου όπου θα ξεναγήθηκαν σε πολυάριθμα αξιοθέατα ενώ είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το φυσικό περιβάλλον, τον πολιτισμό, τη γαστρονομία και τις ποικίλες εναλλακτικές μορφές τουρισμού που προσφέρονται στη Μαγνησία όλη τη διάρκεια του έτους.

Σύμφωνα με την Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων, κα Δωροθέα Κολυνδρίνη «Η Περιφερειακή Αρχή δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην προβολή του πολυθεματικού τουριστικού προϊόντος της Μαγνησίας μέσω στοχευμένης ενημέρωσης δημοσιογράφων και με ευρείες συνέργειες καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια που θα συμβάλλει στην προώθηση των προϊόντων και υπηρεσιών του ευρύτερου τουριστικού κλάδου και την ενίσχυση των κρατήσεων από μια αγορά, όπως αυτή της Ρουμανίας, με ιδιαίτερη δυναμική και ενδιαφέρον για την περιοχή μας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου