ΤΟΠΙΚΑ

Μάζεψαν 103 σακούλες με απορρίμματα από το πάρκο Ν. Ιωνίας

μάζεψαν-103-σακούλες-με-απορρίμματα-από-370723

Από τον αθλητή Αλ. Κεχαγιά για τον καθαρισμό του πάρκου της Ν. Ιωνίας – Απαλλάχθηκε από σκουπίδια από άκρη σε άκρη

Χρειάστηκαν 31 ώρες επίμονης προσπάθειας σε διάρκεια τεσσάρων ημερών, 103 μεγάλες σακούλες, 18 ζευγάρια γάντια και ένα εκμισθωμένο φορτηγάκι για τα μπάζα, όλα πληρωμένα από τον αθλητή του Αθλητικού Πολιτιστικού και Περιβαλλοντικού Συλλόγου «Μέγας Αλέξανδρος» Ανδρέα Κεχαγιά για να απαλλαχθεί από κάθε είδους απορρίμματα το πάρκο της Ν. Ιωνίας.

Το πάρκο είναι πλέον πεντακάθαρο. Χαρακτηριστικό είναι ότι ο κ. Κεχαγιάς καθάρισε ακόμη και τους μεταλλικούς κάδους του δήμου Βόλου που βρίσκονται στο τέλος του πάρκου και οι οποίοι είχαν υπερχειλίσει με αποτέλεσμα τις διαμαρτυρίες περιοίκων. Ο χώρος που γίνονται τα μαθήματα οδήγησης που είναι και χώρος στάθμευσης για μεγάλα φορτηγά καθαρίστηκε σχολαστικά. Καθαρισμός έγινε σε μεγάλο βαθμό και στα φρεάτια μέχρι εκεί που μπορεί να φθάσει ανθρώπινο χέρι. Τα περισσότερα δεν έχουν καθόλου μεταλλικά πλέγματα και τα σκουπίδια πετιούνται μέσα με αποτέλεσμα να αναδίδεται έντονη δυσοσμία και όπως τονίζει ο κ. Κεχαγιάς χρειάζεται ειδικό μηχάνημα για να καθαριστούν σωστά. Την τέταρτη και τελευταία μέρα προσήλθε για βοήθεια στον καθαρισμό και η πρόεδρος του αθλητικού πολιτιστικού περιβαλλοντικού συλλόγου «Μέγας Αλέξανδρος» Μαρία Κεχαγιά.

Όπως αναφέρει ο κ. Κεχαγιάς η συγκέντρωση υπογραφών από κατοίκους που διαμαρτύρονται για εγκατάλειψη του πάρκου συνεχίζεται.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου