ΤΟΠΙΚΑ

Συγκέντρωση και πορεία στον Βόλο ενάντια στο ν/σ για τα εργασιακά

συγκέντρωση-και-πορεία-στον-βόλο-ενάν-371702

Στους κεντρικούς δρόμους του Βόλου διαδήλωσαν σήμερα, εργαζόμενοι και νέοι, μετά από το κάλεσμα της Γραμματείας Βόλου του ΠΑΜΕ, ως μία αγωνιστική απάντηση ενάντια στο πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης.

Προηγήθηκε η συγκέντρωση στην Πλατεία Πανεπιστημίου όπου μίλησε ο Κώστας Στεργίου, πρόεδρος του Συνδικάτου Μετάλλου Μαγνησίας «Μ. Παπαρήγας». Ο Κ. Στεργίου ανακοίνωσε ότι η Διοίκηση του ΕΚΒ θα συνεδριάσει την ερχόμενη Πέμπτη για να πάρει απόφαση για απεργία και όπως επισημάνθηκε ήδη δεκάδες Ομοσπονδίες και Εργατικά Κέντρα έχουν αποφασίσει απεργιακή απάντηση την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου.

Το πρόγραμμα οργάνωσης της απεργίας, από τη Γραμματεία Βόλου του ΠΑΜΕ, τις επόμενες μέρες περιλαμβάνει, εξορμήσεις – ενημερώσεις την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου, στις 7 μ.μ. στην πλατεία Αγ. Νικολάου και την Κυριακή 22 Σεπτέμβρη στις 7 μ.μ. στην παραλία του Βόλου.

Όπως αναφέρθηκε στην συγκέντρωση «οι Διοικήσεις των σωματείων, οι συνδικαλιστές που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ, οι πρωτοπόροι εργαζόμενοι, δεν θα αφήσουμε ούτε ώρα να πάει χαμένη. Σε κάθε χώρο δουλειάς, σε κάθε γειτονιά, συζητάμε και παίρνουμε μέτρα για την επιτυχία της απεργίας της 24 Σεπτεμβρίου».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου