Μητροπολίτης Ιγνάτιος: Η Δικαιοσύνη χαίρει της εμπιστοσύνης του λαού μας

Τελευταία ενημέρωση: 2019-09-16, 19:25:36
Μητροπολίτης Ιγνάτιος: Η Δικαιοσύνη χαίρει της εμπιστοσύνης του λαού μας

Αγιασμός νέου Δικαστικού έτους στον Βόλο

 

Τον Αγιασμό του νέου Δικαστικού έτους τέλεσε σήμερα, στο Δικαστικό Μέγαρο του Βόλου, ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος. Στην τελετή παρέστησαν η Προϊσταμένη του Πρωτοδικείου Βόλου κ. Άννα Ρήγα, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου κ. Χρήστος Στρατηγόπουλος, Δικαστικοί Λειτουργοί και λοιποί διάκονοι της Θέμιδος.

Μετά τους χαιρετισμούς των αρμοδίων Δικαστικών Λειτουργών, τον λόγο πήρε ο Σεβ. Μητροπολίτης κ. Ιγνάτιος, ο οποίος τόνισε την σημασία της διακονίας του έργου της Δικαιοσύνης στον τόπο μας, από οποιαδήποτε θέση: «Η Δικαιοσύνη είναι ένας πυλώνας της Δημοκρατίας μας, χαίρει της εμπιστοσύνης του λαού μας, γι’ αυτό είναι μεγάλο το βάρος στους ώμους όλων όσοι την διακονούν». 

Ο Σεβασμιώτατος χαιρέτησε την συνεργασία της τοπικής Εκκλησίας με τον Νομικό κόσμο της Μαγνησίας, αναφέρθηκε στην προσφορά της Ιεράς Μητροπόλεως, διά του Σ.Σ.Κ. Βόλου «Ο Εσταυρωμένος», στον χώρο των φυλακών, αλλά και σε κοινές εκδηλώσεις, που λαμβάνουν χώρα στην διάρκεια του έτους, όπως η επικείμενη εορτή του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου, που θα πραγματοποιηθεί στις 3 Οκτωβρίου στον Μητροπολιτικό Ναό του Βόλου

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
8
+
8
=