ΑΛΜΥΡΟΣ

Νέες καταγγελίες για το λούνα παρκ του τρόμου στον Αλμυρό

νέες-καταγγελίες-για-το-λούνα-παρκ-του-374056

Ένιωσε την ανάσα του θανάτου στο λούνα παρκ της φρίκης, πέρυσι τον Σεπτέμβριο. Δεκαεπτάχρονη μαθήτρια, μετά τον φριχτό θάνατο της 13χρονης Σεραϊνας στον Αλμυρό του Βόλου, καταγγέλλει πως ήταν θέμα χρόνου να γίνει το κακό. Όταν η 17χρονη Αγγελική ανέβηκε με την παρέα της στο φονικό, όπως αποδείχτηκε, παιχνίδι, οι μπάρες ασφαλείας άνοιξαν και την χτύπησαν στο πρόσωπο.

«Το παιχνίδι είχε μόλις αρχίσει να κινείται όταν άνοιξε η μπάρα. Ευτυχώς δεν είχε πάρει ύψος. Με χτύπησε στο κεφάλι, γέμισα αίματα, ζαλίστηκα από το χτύπημα. Πρόλαβα να πηδήξω από το κάθισμα, αφού ο χειριστής, δεν το σταμάτησε. Για καιρό πίστευα πως ότι έπαθα οφειλόταν σε μια κακιά στιγμή, όταν έμαθα για το θάνατο της Σεραϊνας ταράχτηκα, θα μπορούσα να ήμουν στη θέση της», δηλώνει η 17χρονη μαθήτρια στην Real news της Κυριακής. Η οικογένεια της Αγγελικής, κατέθεσε και μήνυση κατά παντός υπευθύνου για τον τραυματισμό που υπέστη η 17χρονη.

Σοκάρει όμως και η περιγραφή 32χρονης, που ανέβηκε στο ίδιο παιχνίδι, μια ημέρα πριν από το δυστύχημα με τη μικρή Σεραϊνα. Μιλώντας στην Real news τονίζει: «από την πρώτη στιγμή κατάλαβα πως κάτι δεν πάει καλά. Διαπίστωσα πως η προστατευτική μπάρα είναι χαλαρή και ότι υπάρχει μεγάλο κενό από το σώμα μου. Έφευγα από το κάθισμα και βρισκόμουν στον αέρα. Ένιωθα ότι πετάω. Αμέσως είπα στο σύζυγό μου ότι φοβάμαι και του ζήτησα να με κρατήσει σφιχτά για να μη φύγω στο κενό. Την επόμενη μέρα έμαθα ότι σκοτώθηκε το κοριτσάκι, έπαθα σοκ»

Σε εξέλιξη βρίσκεται, εν τω μεταξύ, η έρευνα για τις συνθήκες του δυστυχήματος με τη 13χρονη Σεραϊνα. Πραγματογνώμονες επισκέφθηκαν το λούνα παρκ την περασμένη Τετάρτη, εξέτασαν το μηχάνημα και παρέλαβαν τα έγγραφα λειτουργίας και συντήρησής του, προκειμένου να αποφανθούν εάν ο χειρισμός του ήταν ο προβλεπόμενος.

Ο συνήγορος υπεράσπισης της ιδιοκτήτριας του λούνα παρκ και του χειριστή του παιχνιδιού, υποστηρίζει πως οι πελάτες του έχουν τηρήσει όλες τις νόμιμες διαδικασίες. Η οικογένεια της Σεραϊνας, θα κινηθεί δικαστικά για να δικαιώσει τη μνήμη του παιδιού της.

Πηγή ant1news.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου