ΤΟΠΙΚΑ

Ενας Βολιώτης στο «X Factor»

ενας-βολιώτης-στο-x-factor-374158

Ο ερμηνευτής Νεκτάριος Ρήγας με καταγωγή από τη Γλώσσα στο μουσικό talent show

Συγκίνησε την κριτική επιτροπή ερμηνεύοντας το «Σ’ αγαπώ γιατί είσαι ωραία» και πήρε το «πράσινο φως» για να προχωρήσει στην επόμενη φάση του αγαπημένου μουσικού talent show «X Factor» που επανήλθε προχθές στις τηλεοπτικές οθόνες από την συχνότητα του OPEN.

Ο λόγος για τον Βολιώτη ερμηνευτή Νεκτάριο Ρήγα με καταγωγή από την Γλώσσα Σκοπέλου, ο οποίος συμμετέχει στο μουσικό ριάλιτι ταλέντων, προκειμένου να ξεδιπλώσει το ταλέντο του, διεκδικώντας την θέση στο βάθρο του νικητή.

Ο 31χρονος καλλιτέχνης είναι λάτρης της μουσικής από παιδί και εκδήλωσε από μικρή ηλικία το ταλέντο του. Είναι αυτοδίδακτος στο μπουζούκι, έχει παρακολουθήσει μαθήματα φωνητικής και από το 2006 ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι.

Εχει συνεργαστεί με διάφορους καλλιτέχνες του Βόλου αλλά και εκτός και συμμετέχει στον μουσικό διαγωνισμό με την παρότρυνση φίλων, προκειμένου να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα.

Στο μεταξύ, δεκάδες Βολιώτες του εύχονται καλή επιτυχία στην προσωπική του σελίδα στο facebook, μετά την γνωστοποίηση της συμμετοχής του στο δημοφιλές μουσικό talent show.

Μέλη της κριτικής επιτροπής είναι ο Χρήστος Μάστορας frontman του συγκροτήματος «Melisses», η Μελίνα Ασλανίδου, ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος και ο συνθέτης Γιώργος Θεοφάνους, με την Δέσποινα Βανδή να αναλαμβάνει χρέη οικοδέσποινας.

Οι υποψήφιοι ρίχνονται στη μάχη για την διεκδίκηση της πρωτιάς, που συνεπάγεται το ποσό των 50.000 ευρώ και «χρυσό» συμβόλαιο με μία από τις μεγαλύτερες δισκογραφικές εταιρείες, την Panik Records για τον νικητή.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου