ΤΟΠΙΚΑ

Συναγερμός για να μην κλείσουν τα Σφαγεία του Βόλου

συναγερμός-για-να-μην-κλείσουν-τα-σφαγ-851206

Από αρχές Ιουνίου “κλείνουν” τα σφαγεία του Βόλου προκειμένου να ξεκινήσουν οι διαδικασίες εκσυχρονισμού των εγκαταστάσεων που σήμερα δεν πληρούν τις προϋποθέσεις λειτουργίας.
Ενόψει της επίσκεψης κλιμακίου του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης έχει σημάνει συναγερμός στις αρμόδιες υπηρεσίες, ενώ χθες σε ευρεία σύσκεψη στο δημαρχείο του Βόλου εκπροσώπων της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Μαγνησίας και των Δήμων Βόλου και Ν. Ιωνίας κ.κ.Μεργιαλή, Φοινικόπουλου και Νίκου Μαυρόπουλου και Απ. Καψιώτη, συζητήθηκαν οι ενέργειες που πρέπει να ακολουθηθούν άμεσα, προκειμένου να μη δημιουργηθούν μεγαλύτερα προβλήματα.
Την ερχόμενη εβδομάδα για το θέμα των σφαγείων θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, ενώ αυτό που έγινε σαφές είναι ότι θα πρέπει να επισπευσθούν οι όλες διαδικασίες, ώστε να μην υπάρξει οικονομική απώλεια εσόδων.
Σημειώνεται ότι μέχρι τώρα έχουν γίνει όλες οι ενέργειες για την οριστική έγκριση μελέτης εκσυχρονισμού και τη διαδικασία του HAACP ( ελέγχονται υγειονομικά τα ζώα). Στις παρεμβάσεις εκσυγχρονισμού περιλαμβάνονται οικοδομικές εργασίες και νέος μηχανολογικός εξοπλισμός.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου