ΤΟΠΙΚΑ

Συλλογή στοιχείων θιγόμενων από την υπεξαίρεση στο πρώην ΤΑΕ Βόλου

συλλογή-στοιχείων-θιγόμενων-από-την-υ-378134

O Εμπορικός Σύλλογος Βόλου παρακαλεί όσους εμπόρους, οι οποίοι υπέστησαν ζημία στις ασφαλιστικές τους εισφορές με τις ατασθαλίες του πρώην υπαλλήλου του τοπικού παραρτήματος Ταμείου Ασφαλίσεως Εμπόρων, να προσκομίσουν το φάκελό τους έως τη Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2019 στον υπεύθυνο του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΒ, τον κ. Πανταζή Γεώργιο (email: [email protected] ή στο τηλ: 6944450989) ή στα γραφεία του Συλλόγου.

Όπως επισημαίνεται από τη Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου, «Επείγει να γίνει η προσκόμιση στοιχείων, από όλους όσους θίγονται, έτσι ώστε να αναδειχθεί ξανά το πρόβλημα, να δοθεί η ανάλογη δημοσιότητα και να γίνουν άμεσες ενέργειες για τον «απεγκλωβισμό» των θιγομένων εμπόρων που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την κατάθεση της σύνταξής τους λόγω μεγάλων οφειλών, που προέκυψαν από την υπεξαίρεση των ασφαλιστικών εισφορών από τον υπάλληλο του ΤΑΕ.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου θα προσπαθήσει να στηρίξει κάθε νόμιμη διαδικασία διεκδίκησης των συμφερόντων των ασφαλισμένων, γιατί είναι άδικο συνάδελφοι με μακρόχρονη εμπορική δραστηριότητα να έχουν υποστεί αυτήν την αφαίρεση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, την αφαίρεση του δικαιώματος συνταξιοδότησης».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου