Αγιασμός στην ανακαινισμένη αυλή του Βρεφονηπιακού της Μητρόπολης

Τελευταία ενημέρωση: 2019-09-12, 10:52:16
Αγιασμός στην ανακαινισμένη αυλή του Βρεφονηπιακού της Μητρόπολης

Χθες Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου, στο Βρεφονηπιακό Σταθμό – Νηπιαγωγείο της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος «Μεταμόρφωση», πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός της ανακαινισμένης του αυλής, παράλληλα με τον καθιερωμένο Αγιασμό για την έναρξη του νέου σχολικού έτους 2019 – 2020. Την Ακολουθία τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος.

Στη συνέχεια, το λόγο είχε ο Διευθυντής του Σταθμού κ. Δημήτριος Σουλιώτης, ο οποίος, τονίζοντας πάντα το μεγάλο ρόλο της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος, μίλησε για το σχολείο, το έργο που επιτελείται καθημερινά, τους στόχους που θέτονται για τη βελτίωση των εγκαταστάσεων του κτιρίου, το ζήλο που επιδεικνύουν οι παιδαγωγοί και τις ευκαιρίες που έχουν καθημερινά τα παιδιά να μαθαίνουν.

Επίσης, ευχαρίστησε την κ. Βασιλεία Κοντομέρκου, ως υπεύθυνη για το σχεδιασμό και την υλοποίηση των εργασιών της αυλής.

Την εκδήλωση έκλεισε ο  Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης, ο οποίος δήλωσε τη πρόθεσή του για πλήρη ανακαίνιση του Σταθμού, τόνισε τη σημασία που κατέχει στη ζωή του παιδιού το πρώτο του σχολείο, ευχαρίστησε το προσωπικό, τους γονείς και τα παιδιά και ευχήθηκε μια καλή σχολική χρονιά.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος π. Δαμασκηνός Κιαμέτης, εκπρόσωποι των στρατιωτικών και πολιτικών αρχών της πόλης καθώς και πλήθος κόσμου.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
6
+
6
=