ΤΟΠΙΚΑ

Σχόλια – Ειδήσεις – Παράπονα – Επιστολές

σχόλια-ειδήσεις-παράπονα-επιστο-851206

Χρειάζονται παρεμβάσεις
Οι εκατοντάδες φίλαθλοι που βρέθηκαν την προηγουμένη Κυριακή στο Εθνικό Στάδιο του Βόλου διαπίστωσαν ότι ορισμένες παρεμβάσεις είναι απολύτως αναγκαίες, προκειμένου το Στάδιο να θυμίζει έστω και επαρχιακό αξιοπρεπές αθλητικό χώρο. Η βροχή που έπεφτε την Κυριακή…βοηθούσε τις διαπιστώσεις, οι οποίες συμπυκνώνονται στα εξής: Ο χλοοτάπητας του γηπέδου χρειάζεται βελτίωση, γιατί σε ορισμένα σημεία του θυμίζει οργωμένο χωράφι. Ένα μέρος της κερκίδας χρειάζεται σκέπαστρο για τις περιπτώσεις βροχοπτώσεων, ενώ και ένα αξιοπρεπές κυλικείο θα ήταν χρήσιμο. Μπορεί να υπάρχει το Πανθεσσαλικό, αλλά και το Εθνικό Στάδιο φιλοξενεί σπουδαίες δραστηριότητες και χρήσιμο θα ήταν να βελτιωθεί η εικόνα του.
Χ.Μ.

Θετικά δείγματα
Ικανοποιητική προαλείφεται η τουριστική κίνηση ενόψει του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος, σύμφωνα με τις υπάρχουσες κρατήσεις. Η εικόνα είναι ευοίωνη σε ό,τι αφορά στα νησιά των Βορείων Σποράδων, με αποτέλεσμα, οι καλά κατέχοντες το θέμα να μιλούν με αισιοδοξία για την εξέλιξη της καλοκαιρινής σεζόν, που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής.
ΓΛ. ΥΔΡ.

Λακκούβα
Κίνδυνος θάνατος, ειδικά όταν βρέχει, μία μεγάλη λακκούβα στην οδό Λαρίσης μετά τη γέφυρα του Περιφερειακού.
Πολλά Ι.Χ έχουν βγει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας λόγω της κλίσης του δρόμου αλλά και της λακκούβας που μετατρέπεται σε πισίνα στην κάθε βροχή και επειγόντως θα πρέπει να αποκατασταθεί.
Β.Κ

Για την είσοδο…
Επανέρχεται το αίτημα δεκάδων επισκεπτών στο Κοιμητήριο του Κούκου που έχουν θαμμένα στο χώρο προσφιλή τους πρόσωπα. Είναι υποχρεωμένοι να κάνουν ολόκληρο κύκλο προκειμένου να φτάσουν στο Κοιμητήριο, ενώ όπως τονίζουν θα έπρεπε να υπάρχει πρόβλεψη για είσοδο και από την οδό Λαρίσης. Βέβαια παραμένει η ένσταση ότι κάτι τέτοιο θα δημιουργούσε περισσότερα προβλήματα λόγω του ότι πρόκειται για την Εθνική οδό, όμως και η ταλαιπωρία του κύκλου… είναι ανυπόφορη…
Β.Κ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου