Δωρεάν μεταπτυχιακό στη φυτιατρική και το περιβάλλον

Τελευταία ενημέρωση: 2019-09-11, 16:37:12
Δωρεάν μεταπτυχιακό στη φυτιατρική και το περιβάλλον

Εως τις 16 Σεπτεμβρίου μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις τους οι ενδιαφερόμενοι να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών του Τμήματος Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος φυτιατρική και περιβάλλον.

Το πρόγραμμα είναι δωρεάν και διαρθρώνεται σε δύο ακαδημαϊκά εξάμηνα, τα οποία περιλαμβάνουν 7 μαθήματα και εκπόνηση διπλωματικής εργασίας. Η ελάχιστη χρονική διάρκεια για την ολοκλήρωση του προγράμματος είναι ένα έτος.

Ο αριθμός εισακτέων στο Π.Μ.Σ. ορίζεται κατά ελάχιστο όριο στους τρεις και κατά ανώτατο όριο στους δώδεκα μεταπτυχιακούς φοιτητές. Στο Π.Μ.Σ, επιπλέον του αριθμού εισακτέων, γίνεται δεκτός ένας υπότροφος του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών (Ι.Κ.Υ.) ή άλλων ιδρυμάτων, για το ίδιο ή συναφές γνωστικό αντικείμενο του Π.Μ.Σ, καθώς και ένας αλλοδαπός υπότροφος του Ελληνικού Κράτους.

Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι μεταπτυχιακοί φοιτητές υποβάλουν αίτηση στη γραμματεία του Π.Μ.Σ. (τηλέφωνα γραμματείας: 2421093006, e-mail: fytiatriki@uth.gr).

Η γραπτή εξέταση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου. Η συνέντευξη θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 1 Οκτωβρίου. Οι εξετάσεις στην αγγλική γλώσσα θα πραγματοποιηθούν εντός του Οκτωβρίου σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί εγκαίρως.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
1
+
2
=