ΤΟΠΙΚΑ

Δωρεάν μεταπτυχιακό στη φυτιατρική και το περιβάλλον

δωρεάν-μεταπτυχιακό-στη-φυτιατρική-κ-379364

Εως τις 16 Σεπτεμβρίου μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις τους οι ενδιαφερόμενοι να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών του Τμήματος Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος φυτιατρική και περιβάλλον.

Το πρόγραμμα είναι δωρεάν και διαρθρώνεται σε δύο ακαδημαϊκά εξάμηνα, τα οποία περιλαμβάνουν 7 μαθήματα και εκπόνηση διπλωματικής εργασίας. Η ελάχιστη χρονική διάρκεια για την ολοκλήρωση του προγράμματος είναι ένα έτος.

Ο αριθμός εισακτέων στο Π.Μ.Σ. ορίζεται κατά ελάχιστο όριο στους τρεις και κατά ανώτατο όριο στους δώδεκα μεταπτυχιακούς φοιτητές. Στο Π.Μ.Σ, επιπλέον του αριθμού εισακτέων, γίνεται δεκτός ένας υπότροφος του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών (Ι.Κ.Υ.) ή άλλων ιδρυμάτων, για το ίδιο ή συναφές γνωστικό αντικείμενο του Π.Μ.Σ, καθώς και ένας αλλοδαπός υπότροφος του Ελληνικού Κράτους.

Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι μεταπτυχιακοί φοιτητές υποβάλουν αίτηση στη γραμματεία του Π.Μ.Σ. (τηλέφωνα γραμματείας: 2421093006, e-mail: [email protected]).

Η γραπτή εξέταση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου. Η συνέντευξη θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 1 Οκτωβρίου. Οι εξετάσεις στην αγγλική γλώσσα θα πραγματοποιηθούν εντός του Οκτωβρίου σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί εγκαίρως.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου