ΤΟΠΙΚΑ

Με απλήρωτους συμβασιούχους ξεκινά η ακαδημαϊκή χρονιά

με-απλήρωτους-συμβασιούχους-ξεκινά-η-379388

Η ακαδημαϊκή χρονιά, που ξεκινά στις 23 Σεπτεμβρίου για τους υφιστάμενους φοιτητές του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και στις 30 Σεπτεμβρίου για τους πρωτοετείς, βρίσκει τους συμβασιούχους εκπαιδευτικούς τους πρώην ΤΕΙ Θεσσαλίας απλήρωτους.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Συλλόγου Συμβασιούχων Εκπαιδευτικών του Π.Θ. βρίσκονται σε αδιέξοδο σχετικά με την καταβολή δεδουλευμένων. «Οι διοικητικές υπηρεσίες του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας δείχνουν πλήρη αδιαφορία σχετικά με την ταχύτητα διεκπεραίωσης των οικονομικών εκκρεμοτήτων. Συγκεκριμένα, για όλους τους συμβασιούχους του πρώην ΤΕΙ Θεσσαλίας, νυν Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, δεν έχουν καταβληθεί τα δεδουλευμένα Νοεμβρίου – Δεκεμβρίου 2018 αλλά και η αποζημίωση αδείας για το προηγούμενο ακαδημαϊκό έτος.

Δυστυχώς, το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, παρά τα μεγάλα λόγια για ένα σύγχρονο εκπαιδευτικό ίδρυμα που να ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες της σύγχρονης κοινωνίας, λειτουργεί με μεσαιωνικά πρότυπα, ευτελίζοντας σε καθημερινή βάση τους συμβασιούχους εκπαιδευτικούς και υποβαθμίζοντας κάθε έννοια αξιοπρέπειας και επιστημονικού κύρους», καταγγέλλουν στην ανακοίνωσή τους.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου