Επίσημος αγιασμός με πολλά χαμόγελα στο ΕΕΕΕΚ Βόλου

Τελευταία ενημέρωση: 2019-09-11, 12:54:19
Επίσημος αγιασμός με πολλά χαμόγελα στο ΕΕΕΕΚ Βόλου

Πήραν «ζωή» και πάλι από σήμερα τα σχολικά κτήρια στη Μαγνησία. Χιλιάδες μαθητές επέστρεψαν στα θρανία και το πρωί έγιναν οι τελετές αγιασμού για τη νέα σχολική χρονιά.

Ο επίσημος αγιασμός της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας έγινε φέτος στο Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Βόλου (ΕΕΕΕΚ Βόλου) και στο 4ο Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας, όπου τα χαμόγελα και η χαρά περίσσεψαν, καθώς παραλήφθηκε το λεωφορείο για την μεταφορά των μαθητών με αναπηρία.

Το λεωφορείο στολισμένο με μπαλόνια δέσποζε στο σχολικό προαύλιο για τον Αγιασμό, με την πρόεδρο του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του Σχολείου κ. Καρανικόλα να δηλώνει ότι ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα. «Σήμερα δικαιούται να χαίρεται όλη η πόλη. Η απόκτηση του λεωφορείου είναι αποτέλεσμα συλλογικής δουλειάς, καλής διάθεσης και αλληλεγγύης των συμπολιτών μας και του Ο.Λ.Β. που ήταν ο μεγάλος χορηγός», είπε.

Η εκκρεμότητα που υπάρχει είναι να σταλούν τα συνοδευτικά έγγραφα προκειμένου να κινηθεί η διαδικασία για την έκδοση άδειας κυκλοφορίας και πινακίδων. Υπάρχει όμως ένα ακόμη εμπόδιο: οι προσλήψεις οδηγών και συνοδηγών από το Υπουργείο Παιδείας προγραμματίζονται κάθε Μάρτιο.

Από την πλευρά του ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, Σωκρ. Σαβελίδης μίλησε για ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. «Το λεωφορείο θα εξυπηρετεί τους υπέροχους μαθητές μας και αποδεικνύει ότι αν ο πολίτης θέλει μπορεί να πετύχει τον στόχο τους έστω κι αν δεν υπάρχει καμία βοήθεια από όσους όφειλαν να βοηθήσουν. Θέλω να συγχαρώ τον σύλλογο γονέων, τη διευθύντρια και το προσωπικό του ΕΕΕΕΚ που κατόρθωσαν αυτό που κάποιοι θεωρούσαν ακατόρθωτο», είπε.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
1
+
5
=