ΤΟΠΙΚΑ

«Πάρε θέση», προτρέπει η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Μαγνησίας

πάρε-θέση-προτρέπει-η-ελληνική-ομάδ-380509

Σημαντική δράση εθελοντισμού στην παραλία του Βόλου

«Αν θέλεις να ζήσεις κάτι διαφορετικό… Αν θέλεις να μάθεις τι σημαίνει να είσαι διασώστης της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης… Αν θέλεις να συμμετέχεις σε μια επίδειξη με το υπερσύγχρονο διασωστικό σκάφος της Ε.Ο.Δ Μαγνησίας… τότε μπορείς να έρθεις στην παραλία του Βόλου, από το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019 μέχρι και την Τρίτη 17 του μήνα και ώρες 17:30-21:00 για να «Πάρεις Θέση» στο διασωστικό σκάφος της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Μαγνησίας, ζώντας την εμπειρία μιας πλεύσης στη θάλασσα εντελώς ΔΩΡΕΑΝ».

Τη δράση «Πάρε Θέση» υλοποιεί η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης. Η δράση αφορά στη μετάδοση των γνώσεων στο θέμα της αυτοπροστασίας στο υγρό στοιχείο, και ειδικότερα στο θαλάσσιο περιβάλλον αλλά και της παρουσίασης της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Μαγνησίας και του πολύπλευρου έργου που αυτή επιτελεί στην κοινωνία, προκειμένου οι πολίτες, να γνωρίσουν καλύτερα την εθελοντική ομάδα και να βοηθήσουν το εθελοντικό της έργο με κάθε τρόπο, και κυρίως με την ένταξή τους στην Ομάδα ως μέλη της.

Η εθελοντική ομάδα ευχαριστεί τέλος τα καταστήματα JAM Music Café και KIKA που συνέβαλαν σημαντικά στην πραγματοποίηση αυτής της σημαντικής δράσης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου