ΤΟΠΙΚΑ

Μαχαιρίτσας: Οι φωνές της κόρης του και οι προσπάθειες για τεχνητές αναπνοές

μαχαιρίτσας-οι-φωνές-της-κόρης-του-και-380986

Συγκλονισμένο παραμένει το πανελλήνιο από τον θάνατο του σπουδαίου τραγουδοποιού, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή προδομένος από την καρδιά του.

Τις δραματικές στιγμές πριν επιβεβαιωθεί ο θάνατος του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα στον Πτελεό Μαγνησίας περιέγραψε γείτονας του 63χρονου καλλιτέχνη μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλοκαίρι Μαζί».

«Ακουσα μια φωνή γυναικεία να λέει “βοήθεια βοήθεια σώστε με”. Πετάχτηκα με τη γυναίκα μου. Μόλις βγήκα από την πόρτα τη βρήκα στον δρόμο. Της λέω “τι έγινε;”. Μου λέει “ο πατέρας μου δεν είναι καλά”.

Μπαίνουμε στο σπίτι. Μετά από λίγο βλέπω το κορίτσι να κάνει τεχνητές αναπνοές. Εκανα και εγώ. Ηρθε και η γειτόνισσα. Προσπαθήσαμε όλοι, αλλά μάλλον ο άνθρωπος πρέπει να είχε φύγει», είπε μεταξύ άλλων ο γείτονας του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα στον ΑΝΤ1.

«Ερχόταν τακτικά εδώ, τον βλέπαμε», συνέχισε, ενώ όσον αφορά το ασθενοφόρο είπε: «Ηρθε κατευθείαν. Εκανε τα απαραίτητα και αμέσως μετά τον πήρανε».

Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει την Τετάρτη 11/9/19 στις 15:30 Στο Κοιμητήριο Ζωγράφου. Η οικογένεια παρακαλεί, αντί στεφάνων, να ενισχυθεί η πρωτοβουλία Ένωση «Μαζί για το παιδί».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου