ΤΟΠΙΚΑ

Συγκρότηση διοικήσεων δημοτικών επιχειρήσεων Βόλου

συγκρότηση-διοικήσεων-δημοτικών-επι-382197

Πρώτη συνεδρίαση του νέου δημοτικού συμβουλίου Βόλου μετά τις δημαιρεσίες της προηγούμενης Κυριακής. Στη συνεδρίαση που έχει συγκληθεί για τις 6:30 σήμερα το απόγευμα, θα συγκροτηθούν τα διοικητικά συμβούλια δημοτικών επιχειρήσεων, οργανισμών και επιτροπών.

Συγκεκριμένα θα οριστούν τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΔΕΥΑΜΒ, της ΚΕΚΠΑ –ΔΙΕΚ, του ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ, των σχολικών επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας. Επίσης θα οριστεί ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, τα μέλη του νομικού προσώπου «Μουσείου Αλέξανδρου Κ. Δάμτσα», οι φορείς που θα συμμετέχουν στη δημοτική επιτροπή διαβούλευσης, τα μέλη της ελεγκτικής επιτροπής, της επιτροπής τουριστικής προβολής, της καλλιτεχνικής γνωμοδοτικής επιτροπής και οι αντιπρόσωποι στο Σύνδεσμο Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων.

Επίσης θα συσταθεί Επιτροπή Διαχείρισης του Δημοτικού Κοινωνικού Παντοπωλείου, Συμβούλιο Ενταξης Μεταναστών και Δημοτική Επιτροπή Ισότητας, όπως επίσης θα συγκροτηθεί Επιτροπή Βιώσιμης Κινητικότητας και Επιτροπή Ονομασίας και Μετονομασίες Συνοικιών, Οδών και Πλατειών.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου