ΤΟΠΙΚΑ

Εκανε το όνειρο της πραγματικότητα

εκανε-το-όνειρο-της-πραγματικότητα-385269

Επιτυχία για τη Λέσχη Εργαζομένου Κοριτσιού η εισαγωγή της Ελευθερίας Παπαγιάννη στο Πανεπιστήμιο

Μεγάλο βήμα στην κατεύθυνση της κατάκτησης ενός μεγάλου στόχου αποτελεί για την 18χρονη Ελευθερία Παπαγιάννη, επί σειρά ετών μέλος της Λέσχης Εργαζομένου Κοριτσιού Βόλου, η εισαγωγή της στο Παιδαγωγικό Τμήμα Προσχολικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Η επιτυχία της νεαρής Ελευθερίας χαροποίησε, όπως ήταν φυσικό, το ΔΣ και τα μέλη της Λέσχης, που εξέδωσαν ανακοίνωση, δίνοντας πολλά συγχαρητήρια και ευχές για καλές σπουδές.

«Είμαστε συγκινημένοι, καθώς η Ελευθερία είναι μαθήτρια της Λέσχης και μέλος του χορευτικού από μικρό κορίτσι. Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη φιλόλογό της στη Λέσχη Μαρίνα Διαμαντή καθώς και το υπόλοιπο εκπαιδευτικό προσωπικό για την πολύτιμη βοήθεια που της προσέφεραν και την οδήγησαν στην επιτυχία», αναφέρεται σε ανακοίνωση της Λέσχης Εργαζόμενου Κοριτσιού.

Η νεαρή Ελευθερία, παιδί τρίτεκνης οικογένειας, είναι μέλος της Λέσχης από την ηλικία των 10 ετών κι όπως ανέφερε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ξεκίνησε μαθαίνοντας χορούς και επιθυμεί να συνεχίσει τη συγκεκριμένη δραστηριότητα.

«Μου άρεσε το περιβάλλον, γνώρισα αξιόλογους ανθρώπους και παρακολούθησα στη συνέχεια φιλολογικά μαθήματα ενισχυτικής διδασκαλίας, προκειμένου να πετύχω τον στόχο μου» είπε. Η Ελευθερία μιλά με πολλή αγάπη για την πρόεδρο της Λέσχης Βίκυ Τσεκούρα και τις καθηγήτριές της, υπογραμμίζοντας: «Βρέθηκα σε ένα περιβάλλον με αξιόλογους ανθρώπους και ήξερα πως αν χρειαστώ κάτι, θα είναι εκεί για μένα».

Ονειρο και στόχος της απόφοιτης του 8ου Λυκείου είναι να γίνει «καλή νηπιαγωγός» όπως τονίζει, ενώ εκφράζει την επιθυμία για μεταπτυχιακό με αντικείμενο την ειδική αγωγή.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου