Εως 31 Οκτωβρίου οι αντιρρήσεις για τους δασικούς χάρτες

Τελευταία ενημέρωση: 2019-09-06, 14:38:18
Εως 31 Οκτωβρίου οι αντιρρήσεις για τους δασικούς χάρτες

Για τους προ - Καποδιστριακούς ΟΤΑ Αλοννήσου, Βόλου, Νέας Αγχιάλου και Σκιάθου

 

Τροποποιήθηκε ο δασικός χάρτης των προ - Καποδιστριακών ΟΤΑ Αλοννήσου, Βόλου, Νέας Αγχιάλου και Σκιάθου της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας. Η Διεύθυνση Δασών Μαγνησίας ενημερώνει ότι η τροποποίηση έγινε αποκλειστικά και μόνο ως προς το τμήμα που αφορά στις προθεσμίες και στις καταληκτικές ημερομηνίες υποβολής των αντιρρήσεων.

Κατόπιν τούτου, καλείται κάθε ενδιαφερόμενος, αφού λάβει γνώση του περιεχομένου του αναρτημένου κατά τα προηγούμενα δασικού χάρτη, να υποβάλει τις τυχόν αντιρρήσεις του εντός αποκλειστικής προθεσμίας που λήγει, για τους κατοίκους εσωτερικού και εξωτερικού, την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019.

Επισημαίνεται ότι οι αντιρρήσεις αφορούν αποκλειστικά και μόνον στην αμφισβήτηση του χαρακτήρα ή της μορφής των εμφανιζόμενων στον δασικό χάρτη εκτάσεων και υποβάλλονται ηλεκτρονικά στον ειδικό διαδικτυακό τόπο ανάρτησης δασικών χαρτών και υποβολής αντιρρήσεων της ιστοσελίδας του φορέα «Ελληνικό Κτηματολόγιο»:

https://www.ktimanet.gr/CitizenWebApp/InfoDasika_Page.aspx

Γενικές πληροφορίες για το περιεχόμενο του αναρτημένου δασικού χάρτη καθώς και για τον τρόπο υποβολής αντιρρήσεων παρέχονται στο Σημείο Υποστήριξης της Ανάρτησης του Δασικού Χάρτη (Σ.Υ.Α.Δ.Χ.): Σ.Υ.Α.Δ.Χ. Βόλου, με έδρα τα γραφεία της Διεύθυνσης Δασών Μαγνησίας, Ξενοφώντος 1 (4ος όροφος) 383 33 Βόλος Τηλ. Επικοινωνίας: 24210 39112 & 24210 39107 E-mail: ddasonmagn@apdthest.gov.grΤo Σ.Υ.Α.Δ.Χ. λειτουργεί τις εργάσιμες ημέρες κατά τις ώρες 7:30 έως 15:30, καθ’ όλη τη διάρκεια της περιόδου υποβολής των αντιρρήσεων.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
1
+
6
=