ΤΟΠΙΚΑ

Παγκόσμιο ρεκόρ από Βολιώτη ψαροτουφεκά

παγκόσμιο-ρεκόρ-από-βολιώτη-ψαροτουφ-385784

Το παγκόσμιο ρεκόρ μεγαλύτερης Τσιπούρας (Sparus Aurata) αλιευμένης από ψαροτουφεκά, κατέχει πλέον ο Βολιώτης Κώστας Δαφερέρας.

Ο Βολιώτης ψαροτουφεκάς έπιασε τσιπούρα 5,4 κιλών στην περιοχή μεταξύ των Αλυκών και της Κριθαριάς τον περασμένο Ιανουάριο.

Η κατάκτηση του παγκόσμιου ρεκόρ από τον Κώστα Δαφερέρα δημοσιεύτηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του Διεθνούς Οργανισμού Υποβρυχίου Ψαρέματος (IUSA), πριν λίγες ημέρες.

Μετά την ανακοίνωση του IUSA, ο Βολιώτης ψαροτουφεκάς έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο facebook:

«Xθες μου ανακοινώθηκε από τον διεθνή οργανισμό υποβρυχίου ψαρέματος (IUSA) πως το ψάρι μου αποτελεί πλέον επίσημα παγκόσμιο ρεκόρ μεγαλύτερης Τσιπούρας (Sparus Aurata) πιασμένης με ψαροντούφεκο! Τη χαρά και τα συναισθήματα δεν μπορώ να τα περιγράψω! Το μέγεθος του ψαριού μαζί με τον τρόπο σύλληψης αποτελούν ένα τρελό όνειρο το οποίο δεν ξέρω αν θα ξαναζήσω! Εδώ να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ και δημόσια στους ανθρώπους που συνέβαλαν στην επίτευξη αυτού του στόχου! Το ρεκόρ αυτό το αφιερώνω ως φόρο τιμής στην Οικογένειά μου που θέλοντας και μη έχουν βγάλει λέπια και στη Μητέρα μου που εδώ και αρκετά χρόνια δεν είναι στη ζωή. Να είστε όλοι καλά!».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου