ΤΟΠΙΚΑ

Στον Βόλο «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

στον-βόλο-το-χαμόγελο-του-παιδιού-389200

Σχολικό μπαζάρ για την κάλυψη των παιδιών, που στηρίζονται από τον οργανισμό

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» υποδέχεται τη νέα σχολική χρονιά και προσκαλεί όλους τους φίλους και υποστηρικτές του να επισκεφτούν το σχολικό μπαζάρ που διοργανώνει στον Βόλο από αύριο Τετάρτη 4 έως και την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου.

Το ωράριο λειτουργίας είναι Τετάρτη και Πέμπτη 10.00 – 14.00 και 18.00 – 21.00 και την Παρασκευή 10.00 – 13.00.

Ολα τα έσοδα θα καλύψουν τις ανάγκες των παιδιών που μεγαλώνουν στα σπίτια του οργανισμού.

Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το ευρύ φάσμα των δράσεων του οργανισμού καθώς και να διαλέξουν ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία σχολικών και άλλων ειδών, πάντα σε προσιτές τιμές.

Στα μπαζάρ διατίθεται προς πώληση μεγάλη συλλογή από τετράδια, μπλοκ ζωγραφικής, μολύβια, γόμες, στιλό, μαρκαδόρους, ξυλομπογιές, κηρομπογιές, πλαστελίνες, παγουρίνο, φαγητοδοχεία καθώς και λογοτυπημένα είδη του οργανισμού (μπουκάλια, ποτήρια, κούπες) κι άλλα πολλά.

Αξίζει να σημειωθεί πως «Το Χαμόγελο του Παιδιού» το α’ εξάμηνο του 2019 στήριξε 60.788 παιδιά και τις οικογένειές που βρίσκονται στην Ελλάδα ανεξάρτητα από εθνικότητα, θρήσκευμα ή οποιοδήποτε άλλο κριτήριο, χωρίς καμία κρατική χρηματοδότηση παρά μόνο με την υποστήριξη του κόσμου.

Κι όσοι δεν βρεθούν σε κάποιο από τα σχολικά bazaars, μπορούν να βρουν τα είδη του οργανισμού στο https://www.hamogelo.gr/gr/el/eshop/scholika/ ή να επικοινωνήσουν στο 211-7709980 ή στο 210-7647760.

«Σας περιμένουμε για να υποδεχτούμε τη νέα σχολική χρονιά με Χαμόγελο» υπογραμμίζουν οι διοργανωτές. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο «Χαμόγελο του Παιδιού», Ηφαίστου 9 Λάρισα, 2410-560900.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου