ΤΟΠΙΚΑ

«Γάιδαρος» βασάνισε αλύπητα τετράποδο

γάιδαρος-βασάνισε-αλύπητα-τετράπο-428528

Σοκ υπέστησαν κάτοικοι και τουρίστες της Σκοπέλου στη θέα ενός 44χρονου να κόβει τα αυτιά ενός γαϊδουριού με πριόνι. Ο βασανισμός του ζώου προκάλεσε φρίκη σε όσους έτυχε να βρίσκονται το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου στο σημείο του αποκρουστικού συμβάντος.

Παιδιά απειλήθηκαν από το πριόνι, στην προσπάθειά τους να σταματήσουν τα βασανιστήρια του γαϊδάρου, κάτοικοι και τουρίστες καλούσαν σε βοήθεια, ενώ όλοι λύγισαν βλέποντας από τα μάτια του ζώου να κυλούν δάκρυα αβάσταχτου πόνου.

Μετά από καταγγελίες πολιτών η παρέμβαση της αστυνομίας ήταν άμεση, συλλαμβάνοντας τον 44χρονο, ο οποίος δεν είναι η πρώτη φορά, σύμφωνα με πληροφορίες, που απασχολεί με ακραία συμπεριφορά το νησί.

Στο σημείο προσήλθε κτηνίατρος, ο οποίος περιέθαλψε το ζώο. Με πρωτοβουλία της αστυνομίας, το ζώο μεταφέρθηκε στο δήμο Σκοπέλου, ο οποίος ανέλαβε τη φροντίδα του. Στην κατοχή του 44χρονου δράστη βρέθηκε το πριόνι και κατασχέθηκε.

Ο 44χρονος προσήχθη στην Εισαγγελία Βόλου και ορίστηκε ρητή δικάσιμος, ενώ παραγγέλθηκε ο εγκλεισμός του σε ψυχιατρικό ίδρυμα.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου