ΤΟΠΙΚΑ

Με δικό του περίπτερο στη ΔΕΘ το Επιμελητήριο Μαγνησίας

με-δικό-του-περίπτερο-στη-δεθ-το-επιμελ-390625

Επιτάχυνση των ελαφρύνσεων φορολογίας ζητεί ο επιχειρηματικός κόσμος

Με 14 συνολικά επιχειρήσεις συμμετέχει και φέτος το Επιμελητήριο Μαγνησίας στην 84η Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης που εγκαινιάζει στις 7 Σεπτεμβρίου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η 84η διοργάνωση της ΔΕΘ που θα διαρκέσει από τις 7 έως τις 15 Σεπτεμβρίου 2019 αποτελεί μία γιορτή καινοτομίας και πολιτισμού με διεθνή ακτινοβολία.

Τιμώμενη χώρα για φέτος είναι η Ινδία. Βασικά γνωρίσματα της φετινής Διεθνούς Εκθεσηςείναι η εξωστρέφεια, η επιχειρηματικότητα και η καινοτομία.

Στα εγκαίνια της 84ης ΔΕΘ το Επιμελητήριο Μαγνησίας θα εκπροσωπήσει ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Αριστοτέλης Μπασδάνης και ο Γεν. Γραμματέας του Επιμελητηρίου κ. Βασίλης Ζαχείλας.

Με αφορμή τα εγκαίνια της 84ης ΔΕΘ και τις εξαγγελίες που αναμένονται από τον πρωθυπουργό, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, Αριστοτέλης Μπασδάνης, επισήμανε ότι η αλλαγή διακυβέρνησης της χώρας και οι πρώτες πρωτοβουλίες του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, άλλαξαν την ψυχολογία της αγοράς και ήδη έχουν αρχίσει να διαφαίνονται τα πρώτα δείγματα για στροφή στην εθνική οικονομία.

Ωστόσο, ο ίδιος τόνισε ότι: «Μέχρι την ανάκαμψη που είναι και το επιθυμητό, ο δρόμος είναι ακόμη μακρύς».

«Γι’ αυτό και εμείς οι επαγγελματίες προσδοκούμε να γίνουν άμεσα πράξη οι προεκλογικές δεσμεύσεις του πρωθυπουργού που θα στηρίξουν τον ελεύθερο επαγγελματία που δίνει καθημερινό αγώνα επιβίωσης», τόνισε ο ίδιος.

Προς αυτήν την κατεύθυνση επισήμανε ότι είναι αναγκαίο για την επιχειρηματικότητα ένα πακέτο μείωσης φορολογίας των επιχειρήσεων, με ταυτόχρονη αύξηση των επενδύσεων, που θα δώσουν άλλο αέρα στην αγορά.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου