ΤΟΠΙΚΑ

Με το μυαλό στο μπαράζ ο Ολυμπιακός την Κυριακή

με-το-μυαλό-στο-μπαράζ-ο-ολυμπιακός-την-851206

Υποχρεωμένος να κυνηγήσει το όνειρο της ανόδου είναι ο Ολυμπιακός Βόλου κόντρα στην ομάδα του Εθνικού στην Κατερίνη την Κυριακή. Οι ερυθρόλευκοι, αν θέλουν να κατακτήσουν απ ευθείας το εισιτήριο για την Β Εθνική, πρέπει να κάνουν πρώτα από όλα ακόμη ένα παιχνίδι δικό τους και στην συνέχεια να περιμένουν σε όποιο “δώρο” από την Άρτα, που θα αποτελείται από απώλεια βαθμών της ομάδας του Πιερικού κόντρα σε μια αδιάφορη όμως Αναγέννηση Αρτας, η οποία έχει εξασφαλίσει την παραμονή της.

Με αλλαγές ναι, με αδιαφορία όχι
Με αλλαγές θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός Βόλου την Κυριακή ενάντια στον Εθνικό Κατερίνης. Για την τεχνική ηγεσία είναι δεδομένο πως οι παίκτες που κινδυνεύουν με συμπλήρωση καρτών θα προστατευτούν, ώστε ο σύλλογος να παραταχθεί πλήρης σε επικείμενο αγώνα μπαράζ. Ο Κώστας Σταματίου θα αφήσει τους Ακη Πέτρου, Ευθύμη Αγγελόπουλο και Γιάννη Σαρρή στον πάγκο ώστε να μην υπάρξει η οποιαδήποτε περίπτωση να… κιτρινιστούν εκ νέου και να συμπληρώσουν τέσσερις κίτρινες κάρτες. Σε αυτή την ενέργεια βέβαια θα πρέπει να βρεθούν και οι αντικαταστάτες τους. Με δεδομένη την απουσία του Βασίλη Φλώρου που συμπλήρωσε τις τέσσερις κίτρινες κάρτες στον τελευταίο αγώνα ενάντια στον Θερμαϊκό, ο Δημήτρης Ακπαρίδης θα λάβει την θέση του Καρδιτσιώτη στην άμυνα. Βέβαια υπάρχει και η αντικατάσταση του Άκη Πέτρου. Στο ρόστερ του Ολυμπιακού υπάρχουν ως στόπερ οι Καψιώτης και Καρατζάς, αλλά εάν κάποιος από τους παραπάνω δεν πάρει την θέση του αρχηγού, ο Πακάλτσης μπορεί να γυρίσει στα μετόπισθεν με τον Κόκκα να αγωνίζεται δίπλα στον Βεργώνη. Τον Βεργώνη θα μπορούσε να πλαισιώσει ο Τόνι Χατζής, αλλά ο Ελληνοαυστραλός δεν μπόρεσε ούτε χθες να προπονηθεί και παραμένει τόσο τραυματίας, όσο και εκτός πλάνων. Όσον αφορά στη θέση του αριστερού μπακ που καλύπτει ο Γιάννης Σαρρής υπάρχει ως εναλλακτική λύση ο Νίκος Αντωνίου, ενώ στο παρελθόν έχει δοκιμαστεί και ο Αλέκος Γεωργιάδης με τον τελευταίο όμως να έχει καλύτερη απόδοση όταν συμμετέχει στην επίθεση κάτι που φάνηκε και την τελευταία αγωνιστική όταν και σημείωσε ένα πολύτιμο τέρμα. Για την θέση του δεξιού μπακ δυνατή υποψηφιότητα θέτει ο Θοδωρής Μητράκας, αφού εκεί έχει δοκιμαστεί σε όλα τα φιλικά του Ολυμπιακού μετά την άφιξη του Κώστα
Σταματίου στην ομάδα. Ο αγώνας για τον Εθνικό Κατερίνης είναι αδιάφορος, αλλά τίποτα δεν εγγυάται την νίκη του Ολυμπιακού την Κυριακή. Τίποτα εκτός από τις εξαιρετικές εμφανίσεις της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια στα οποία ο Ολυμπιακός μετρά πέντε νίκες σε πέντε παιχνίδια (ΠΑΟΝΕ 1-3,Πιερικός 1-0, Ανδρούτσος Γραβιάς 0-2, Καβάλα 0-1, Θερμαικός 2-1).

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου