ΤΟΠΙΚΑ

Από το χορτάρι στα γήπεδα της Τριτοβάθμιας

από-το-χορτάρι-στα-γήπεδα-της-τριτοβάθ-393336

Εισήχθη μέσω πανελλαδικών στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής ο Δημήτρης Βογιατζής, αριστερό και δεξί εξτρέμ της Δάφνης

Μεγαλωμένος στα ποδοσφαιρικά γήπεδα και όταν αποφάσισε να δώσει πανελλαδικές εξετάσεις ο στόχος ήταν μοναδικός, το ΤΕΦΑΑ. Τον πέτυχε με την εισαγωγή του στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής. Ο λόγος για τον Δημήτρη Βογιατζή απόφοιτο του 4ου Γενικού Λυκείου Βόλου και αριστερό και δεξί εξτρέμ μέχρι πρότινος στην Αγία Αννα και για την αγωνιστική περίοδο που έληξε στην ομάδα της Δάφνης.

Η ανακοίνωση των βάσεων των σχολών έδωσε στον Δημήτρη Βογιατζή το εισιτήριο της εισαγωγής στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής. Ο ίδιος ωστόσο σκέφτεται να ζητήσει μετεγγραφή στα Τρίκαλα, προκειμένου να είναι πιο κοντά στον τόπο του, αλλά και να μπορέσει παράλληλα με τις υποχρεώσεις του ως φοιτητής να ενταχθεί σε ομάδα των Τρικάλων συνεχίζοντας την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής.

Ο Δημήτρης Βογιατζής από την ηλικία των τεσσάρων ετών μπήκε στα γήπεδα, όπου μεγάλωσε. Πέρασε από τις ακαδημίες της Α.Ε. Διμηνίου και του Ολυμπιακού Βόλου και αργότερα ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής εντάχθηκε στην Αγία Αννα. Την τελευταία χρονιά έφυγε και πήγε στην ομάδα της Δάφνης για να μπορέσει ναι μεν να συνεχίσει τον αγωνιστικό πρόγραμμα, αλλά να έχει περισσότερο χρόνο για να μελετήσει για τις πανελλαδικές εξετάσεις. «Ηταν ο μοναδικός μου στόχος. Μόνο γι’ αυτό προσπάθησα», αναφέρει.

Στόχος επετεύχθη και πλέον ετοιμάζεται να μπει στα γήπεδα… της τριτοβάθμιας. Μέσω του ΤΕΦΑΑ μπορεί να επιλέξει διαφορετικές κατευθύνσεις. Ο ίδιος σκέφτεται την προπονητική, τη φυσικοθεραπεία ή ακόμη και τον κλάδο της διαιτολογίας.

ΕΛΕΝΗ ΧΑΝΟΥ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου