ΛΑΡΙΣΑ

«Ραντεβού» με τους αγρότες δίνει το ΚΙΝΑΛ

ραντεβού-με-τους-αγρότες-δίνει-το-κι-393395

Στη Λάρισα η Φώφη Γεννηματά την ερχόμενη Τρίτη – Κάλεσμα της ΝΕ Μαγνησίας για συμμετοχή στην εκδήλωση για τα 45χρονα του ΠΑΣΟΚ

Ραντεβού στη Λάρισα δίνει το Κίνημα Αλλαγής την ερχόμενη Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου για τον πανελλαδικό εορτασμό της 45ης επετείου από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ. Χθες το Κίνημα Αλλαγής έδωσε στη δημοσιότητα το πρόγραμμα της εκδήλωσης, στην οποία θα παρευρεθεί η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά και θα έχει πανελλαδικό χαρακτήρα.

Ειδικότερα σύμφωνα με τα όσα ανακοινώθηκαν πρώτος σταθμός της επίσκεψης της κ. Γεννηματά θα είναι το Κιλελέρ, όπου στις 12 το μεσημέρι θα καταθέσει στεφάνι στο Μνημείο του Αγρότη. Ακολούθως θα έχει συνάντηση με αγροτικά και τοπικά στελέχη στο Κιλελέρ. Στις 19.30 θα παρευρεθεί στην εκδήλωση για τα 45 χρόνια του ΠΑΣΟΚ που θα γίνει μπροστά από το αρχαίο Θέατρο της Λάρισας.

Την εκδήλωση θα χαιρετήσουν ο Βασίλης Κεγκέρογλου συντονιστής ΚΟΕΣ ΠΑΣΟΚ, γραμματέας Κ.Ο. Κινήματος Αλλαγής και η Ευαγγελία Λιακούλη βουλευτής Λάρισας του Κινήματος Αλλαγής.

Θα ακολουθήσει συζήτηση με θέμα «Οι πολιτικές του ΠΑΣΟΚ για την ύπαιθρο, την αγρότισσα και τον αγρότη: Αποτίμηση, προκλήσεις και προοπτικές» την οποία θα συντονίσει ο Μιχάλης Τζελέπης μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, ενώ θα μιλήσουν οι Μ. Γαρδικιώτης γενικός γραμματέας Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, Γ. Δραγατσίκης αγελαδοτρόφος παραγωγής, Β. Εξαρχος πρ. πρόεδρος ΕΛΓΑ, Ντ. Μπλιάτσιος γεωπόνος – μελετητής και Απ. Πάνας υπεύθυνος Κ.Ο. Κινήματος Αλλαγής για την αγροτική ανάπτυξη.

Μετά το πέρας της συζήτησης θα απευθύνει ομιλία η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά.

Με αφορμή την εκδήλωση της ερχόμενης Τρίτης η γραμματέας της ΝΕ Μαγνησίας του ΚΙΝΑΛ Φούλη Τσιώμου σε ανακοίνωσή της απευθύνει κάλεσμα συμμετοχής σε όλα τα μέλη του κόμματος, επισημαίνοντας: «Μετά την πτώση της επτάχρονης δικτατορίας, ο Ανδρέας Παπανδρέου επιστρέφει στην Ελλάδα στα μέσα Αυγούστου του 1974. Μέσα σε λίγες μόλις εβδομάδες, στις 3 Σεπτεμβρίου ανακοινώνει την ίδρυση του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος. Η ανακοίνωση συνοδεύεται από τη γνωστή Διακήρυξη της 3ης του Σεπτέμβρη, όπως έχει επικρατήσει να λέγεται από τότε. Με το τρίπτυχο «Εθνική Ανεξαρτησία – Λαϊκή Κυριαρχία – Κοινωνική Απελευθέρωση», το ΠΑΣΟΚ ξεκινά την πορεία του στην Ιστορία. Αυτή την ιστορική στιγμή σας καλώ να τιμήσουμε την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου στις 19:30 στο Divani Palace στη Λάρισα».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου