ΟΕΒΕΜ: Δωρεάν μεταφορά για εκδήλωση της ΓΣΕΒΕΕ

Τελευταία ενημέρωση: 2019-08-30, 15:28:45
ΟΕΒΕΜ: Δωρεάν μεταφορά για εκδήλωση της ΓΣΕΒΕΕ

Η ΟΕΒΕΜ καλύπτει τα έξοδα μετακίνησης επαγγελματοβιοτεχνών

 

Μέριμνα για τη δωρεάν μεταφορά επαγγελματοβιοτεχνών στη Θεσσαλονίκη για την παρακολούθηση του ιστορικού ντοκιμαντέρ με τίτλο «Ισνάφ (το Σινάφι, η Συντεχνία, η Ενωση): Η Ιστορία μας είναι η Ιστορία της Χώρας μας!» έλαβε η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Μαγνησίας (ΟΕΒΕΜ).

Η προβολή του εν λόγω ντοκιμαντέρ γίνεται στο πλαίσιο της συμπλήρωσης 100 χρόνων παρουσίασης και δράσης της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ) για την υπεράσπιση των συμφερόντων, την ικανοποίηση των αναγκών, την παρουσίαση των θέσεων και την προώθηση των επαγγελματοβιοτεχνών και εμπόρων και γενικότερα όλων των μικρών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

Στην προσπάθεια απόδοσης φόρου τιμής σε όλους όσοι συνέβαλαν στις δράσεις των 100 χρόνων συνδικαλισμού και επιχειρηματικότητας μικρής κλίμακας, το 2019 ανακηρύχθηκε ως έτος εορτασμού των 100 χρόνων ΓΣΕΒΕΕ και έχει προγραμματιστεί μια σειρά εκδηλώσεων και πρωτοβουλιών σε όλη την Ελλάδα.

Στο πλαίσιο αυτό, δημιουργήθηκε και το ιστορικό ντοκιμαντέρ, η πρεμιέρα του οποίου θα γίνει την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου, ώρα 20:00, στον κινηματογράφο Ολύμπιον, πλ. Αριστοτέλους, Θεσσαλονίκη. Το ντοκιμαντέρ θα προλογίσει ο Ρένος Χαραλαμπίδης, ενώ μετά το πέρας της προβολής θα ακολουθήσει κοκτέιλ.

Η ΟΕΒΕΜ ενημερώνει τα μέλη – σωματεία της πως θα γίνει δωρεάν μεταφορά από τον Βόλο με λεωφορείο, εφόσον συμπληρωθεί επαρκής αριθμός συμμετεχόντων. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή έως τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου στην ΟΕΒΕΜ στο τηλέφωνο επικοινωνίας 2421032780 ή στο e-mail oebemg@gmail.com.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
8
+
3
=