Στις ορκωμοσίες των νέων Δημάρχων Ν. Πηλίου και Ρ. Φεραίου ο Μητροπολίτης

Τελευταία ενημέρωση: 2019-08-29, 22:08:42
Στις ορκωμοσίες των νέων Δημάρχων Ν. Πηλίου και Ρ. Φεραίου ο Μητροπολίτης

Την ορκωμοσία του Δημάρχου Νοτίου Πηλίου κ. Μιχάλη Μιτζικού και όλων των Δημοτικών Συμβούλων τέλεσε σήμερα στην Αργαλαστή ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος.

Ο Μητροπολίτης ευχήθηκε σε όλους δύναμη, υγεία και χάρη από το Θεό να φέρουν εις πέρας το έργο που τους ανέθεσε ο λαός: «έχετε να επιτελέσετε ένα πολύ δύσκολο έργο, αλλά σ’ έναν θαυμάσιο τόπο. Όλοι γνωρίζουμε τις φυσικές του ομορφιές, την επισκεψιμότητά του, του ωραίους ανθρώπους που ζουν εδώ, αλλά και προβλήματα. Όλα μπορούν να αντιμετωπιστούν από ανθρώπους που εργάζονται με εντιμότητα και ευθύτητα. Σε ό,τι μας αφορά, μέσα στους διακριτούς μας ρόλους, θα συνδράμουμε σε κάθε καλό, γι’ αυτόν τον ευλογημένο λαό».

Το απόγευμα, ο Σεβασμιώτατος τέλεσε την ορκωμοσία του Δημάρχου Ρήγα Φεραίου κ. Δημητρίου Νασίκα και των νέων Δημοτικών Συμβούλων, στο Πν. Κέντρο Βελεστίνου. Χαιρετίζοντας τους νεοεκλεγέντες, ο κ. Ιγνάτιος επεσήμανε ότι «ο ιστορικός αυτός Δήμος, στο επόμενο διάστημα και ενόψει της σπουδαίας επετείου των 200 ετών από την Επανάσταση του 1821, θα βρεθεί στο επίκεντρο πανελλαδικών εκδηλώσεων. Το όνομα του Δήμου σας παραπέμπει στην μεγαλύτερη προσωπικότητα των προεπαναστατικών χρόνων, του μεγάλου οραματιστή Ρήγα Φεραίου. Σας καλώ να συνεχίσετε το έργο σας, με ενότητα, σύμπνοια και σύνεση, για ένα λαό φιλοπρόοδο που ευελπιστεί σε κάτι ακόμα καλύτερο».

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
3
+
9
=