ΤΟΠΙΚΑ

Ορκομωσίες νέων δημοτικών συμβουλίων

ορκομωσίες-νέων-δημοτικών-συμβουλίω-394968

Τριπλή ορκωμοσία σήμερα, Πέμπτη 29 Αυγούστου, στους Δήμους Ρήγα Φεραίου, Νοτίου Πηλίου και Ζαγοράς –Μουρεσίου. Οι δήμαρχοι Δημήτρης Νασίκας, Μιχάλης Μιτζικός, Παναγιώτης Κουτσάφτης, δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι θα ορκιστούν στα καθήκοντά τους ενόψει της νέας τετραετίας που ξεκινά την 1η Σεπτεμβρίου.

Στις 12:30 σήμερα το μεσημέρι, στο ΚΕΓΕ Αργαλαστής, έγινε η ορκωμοσία στο Δήμο Νοτίου Πηλίου.

Την ίδια ημέρα το απόγευμα και συγκεκριμένα στις 7, στον χώρο του Δημαρχείου Ζαγοράς, θα γίνει η ορκωμοσία στον Δήμο Ζαγοράς- Μουρεσίου.

Μία ώρα αργότερα, στις 8 το βράδυ, θα πραγματοποιηθεί και η ορκωμοσία στον Δήμο Ρήγα Φεραίου, στο Πνευματικό Κέντρο Βελεστίνου, παρουσία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Δημητριάδος, κ. Ιγνατίου.

Τα νέα δημοτικά συμβούλια στο σύνολο των οκτώ δήμων της Μαγνησίας θα εγκατασταθούν από την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου.

Την ίδια ημέρα θα συνεδριάσουν για πρώτη φορά τα νέα δημοτικά συμβούλια και θα γίνουν οι εκλογές των προεδρείων των νέων δημοτικών συμβουλίων στους οκτώ δήμους αλλά και οι εκλογές των μελών των οικονομικών επιτροπών και για τους δήμους άνω των 10.000 κατοίκων θα γίνει και η εκλογή των μελών στις Επιτροπές Ποιότητας Ζωής.

Στον Δήμο Βόλου η πρώτη ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου έχει οριστεί για τις 10 το πρωί της ερχόμενης Κυριακής.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου