ΤΟΠΙΚΑ

Για το γόητρο και την τιμή της

για-το-γόητρο-και-την-τιμή-της-851206

Για το γόητρο και την τιμή της θα παίξει στις τρεις εναπομείνασες αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Β Εθνικής η Νίκη, μετά και τον τυπικό υποβιβασμό της από την κατηγορία. Το σημερινό παιχνίδι με το Χαϊδάρι στο πλαίσιο της 32ης ημέρας δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Οι κυανόλευκοι υποδέχονται τους Χαϊδαριώτες στις 6 μ.μ. (ΕΤ3) στο Πανθεσσαλικό, σε ένα ματς αδιάφορο βαθμολογικά και για τις δυο ομάδες, που δεν έχουν να διεκδικήσουν τίποτα παραπάνω, ωστόσο θα αγωνιστούν για τους τρεις βαθμούς για λόγους γοήτρου.
Η ομάδα του Σταύρου Διαμαντόπουλου, μετά την ήττα στην Καλλιθέα βρίσκεται στον «πάτο», αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα παλέψει για τη νίκη το απόγευμα, επιθυμώντας να πραγματοποιήσει ένα όσο το δυνατόν καλύτερο φινάλε και να αποφύγει άλλον διασυρμό όπως αυτόν της Κυριακής στο «Γρηγόριος Λαμπράκης». Την ίδια ώρα το έβδομο στην βαθμολογία φιλοξενούμενο συγκρότημα θα προσπαθήσει να δικαιολογήσει την θέση του στην κατάταξη απέναντι στην ουραγό ομάδα του πρωταθλήματος.
Χωρίς άγχος πλέον, αφού έχει ξεκαθαρίσει πώς το συγκρότημα της Ν. Ιωνίας θα αγωνίζεται του χρόνου στην τρίτη Εθνική κατηγορία, οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν με στόχο μια καλή εμφάνιση. Στην προσπάθεια τους αυτή θα απουσιάζουν οι τραυματίες, Αρτσε, Τζουλιάνο και Ντε Καρβάλιο, ο τιμωρημένος Ρουμελιώτης και ο Πιττάκας, που επιστρέφει σήμερα από την Κύπρο. Επιπλέον στα πλάνα του τεχνικού τιμ δεν υπολογίζεται ο Γκιόροκ που από χθες αποτελεί και επίσημα παρελθόν από την κυανόλευκη ομάδα, καθώς και οι Βούζελα και Ζέζελ που θα τον ακολουθήσουν σε λίγες ημέρες και θα λύσουν τα συμβόλαια τους. Αντίθετα επιστρέφει ο Δημήτρης Μπαλάφας που εξέτισε την ποινή του.
Το τεχνικό τιμ προσανατολίζεται στα τρία αυτά ματς να δώσει χρόνο συμμετοχής και ευκαιρίες σε νεαρούς ποδοσφαιριστές. Ετσι, αρχής γενομένης από σήμερα ο γκολκίπερ Γιώργος Δινόπουλος, καθώς και οι Ζορμπάς, Παυλίδης και Μπαλαμούτης αναμένεται να αγωνιστούν είτε στην βασική ενδεκάδα, είτε ως αναπληρωματικοί.
Μια πιθανή ενδεκάδα για τη Νίκη, είναι με τον Δινόπουλο να υπερασπίζεται την εστία, τους Κουτσογιάννη, Μπαλάφα, Αφόνσο και Γκάγκα στην τετράδα της άμυνας, τους Ρίκα, Παλάσκα και Ζορμπά στον χώρο της μεσαίας γραμμής και επιθετική τριπλέτα τους Παυλίδη, Μπόλο και Μουρατίδη.
Στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας βρίσκονται επίσης και οι Γκίτκος, Καλογεράκης, Σίμιτς, Μπαλαμούτης, Καραχαλίδης, Χώνος, Ζαχαράκης.
Ο Ε. Τσέλιος από τον ΣΔΠ Χαλκιδικής θα είναι ο διαιτητής που θα διευθύνει το παιχνίδι της Νίκης με το Χαϊδάρι. Βοηθοί του θα είναι οι Γ. Λέφας και Δ. Ευθυμιάδης, αμφότεροι από τον σύνδεσμο Πιερίας, ενώ 4ος ο Γ. Καστανίδης από την Θεσσαλονίκη.

Β ΕΘΝΙΚΗ – 32Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Γήπεδο: Πανθεσσαλικό
Ωρα: 18.00 TV: ΕΤ3
Διαιτητής: Ε. Τσέλιος (Χαλκιδικής)
ΝΙΚΗ ΧΑΪΔΑΡΙ
30.ΔΙΝΟΠΟΥΛΟΣ 28.ΡΟΥΣΣΟΣ
59.ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ 3.ΤΡΙΜΠΟΝΙΑΣ
20.ΓΚΑΓΚΑΣ 5.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
56.ΑΦΟΝΣΟ 6.ΧΩΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
5. ΜΠΑΛΑΦΑΣ 31.ΤΣΙΤΣΟΜΗΤΣΟΣ
13.ΡΙΚΑ 16.ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΤΣΑΣ
16.ΠΑΛΑΣΚΑΣ 7.ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ
10.ΖΟΡΜΠΑΣ 25. ΜΑΝΟΥΣΑΚΗΣ
8.ΜΠΟΛΟΣ 99. ΦΡΙΜΠΟΝΓΚ
31. ΠΑΥΛΙΔΗΣ 44. ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ
79. ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ 9. ΣΑΓΑΝΑΣ
Προπονητές:
ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΟΥΖΑΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου