ΤΟΠΙΚΑ

Ο Σύνδεσμος Ηλεκτρολόγων συγχαίρει τους εισαχθέντες σε Τμήματα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών

ο-σύνδεσμος-ηλεκτρολόγων-συγχαίρει-τ-395158

Ο Σύνδεσμος Εργοδηγών Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων και Συντηρητών Καυστήρων Νομού Μαγνησίας συγχαίρει όλους τους μαθητές που πέτυχαν στις φετινές πανελλήνιες εξετάσεις και τους εύχεται καλή σταδιοδρομία. Σε όσους δεν είχαν τα επιθυμητά αποτελέσματα ο Σύνδεσμος εύχεται να μην απογοητευθούν και να μην ξεχνούν πως η ζωή είναι μπροστά γεμάτη με ευκαιρίες προς αξιοποίηση.

Θερμά συγχαρητήρια απευθύνει σε όλους τους νέους και τις νέες του Νομού Μαγνησίας για την εισαγωγή τους στα Πανεπιστημιακά και Τεχνολογικά Ιδρύματα της χώρας στον κλάδο της Ηλεκτρολογίας (Τμήματα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών). Ειδικότερα συγχαίρει τους: Αναγνωστοπούλου Ελένη – Άννα, Ανανιάδης Απόστολος – Παύλος, Ανδραδόπουλος Σταύρος, Βαϊνάς Δημήτριος, Βουζαξάκης Δημήτρης, Γιαννουσάς Απόστολος, Γουτζούλιας Νικόλαος, Δεδούση Δήμητρα, Δημόπουλος Νικόλαος, Καραγιάννης Μάριος, Καρταπάνη Όλγα, Κάστορας Αθανάσιος, Κολλάτος Νικόλαος, Λίτσος Ιωάννης, Μαχμούται Έλενα, Μπαλαμώτης Ευάγγελος, Μπέκου Φωτεινή, Μπενής Κωνσταντίνος, Παπανίκος Βάιος – Παναγιώτης, Πανάγου Ιωάννα, Πανταζόπουλος Χρήστος, Πατέρας Ιωάννης, Ρούμπος Ιωάννης, Σταμούλος Αλέξανδρος, Στεργίου Ιωάννης, Τασιόπουλος Κωνσταντίνος, Τράκας Δημήτριος, Χατζημανίκας Δημήτριος, Χειμάρα Γεωργία, Χρήστου Απόστολος.

Όπως επιπλέον αναφέρεται σε ανακοίνωση του Συνδέσμου, «Ο Σύνδεσμος μας θα βρίσκεται κοντά σας και θα είναι έτοιμος να σας υποδεχθεί στην οικογένεια των ηλεκτρολόγων με την ολοκλήρωση των σπουδών σας.

Ο δύσκολος στόχος επιτεύχθηκε με σκληρή δουλειά και αφοσίωση, σε μια δύσκολη μάλιστα περίοδο αβεβαιότητας και ανησυχίας για το μέλλον, όπου βασικότερη όλων είναι η ηθική στήριξη και επιβράβευση. Ο Σύνδεσμος μας εύχεται καλή πρόοδο στις σπουδές τους και πολλές επιτυχίες στο νέο τους ξεκίνημα, και να μην ξεχνάτε τους στόχους σας και την προσήλωση σας σε αυτούς. Με θέληση, επιμονή και δύναμη θα πραγματοποιήσετε κάθε σας όνειρο. Συγχαρητήρια φυσικά και στις οικογένειες και στους εκπαιδευτικούς των παιδιών που ήταν δίπλα τους σε όλο αυτό τον αγώνα».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου