ΤΟΠΙΚΑ

«Λευκή Νύχτα» και στην εστίαση στον Βόλο

λευκή-νύχτα-και-στην-εστίαση-στον-βό-395295

Happening στην Κουμουνδούρου με κοκτέιλ, streetfood και μουσική από δίσκους βινυλίου

Τη δική της… «Λευκή Νύχτα» προετοιμάζει και η εστίαση στον Βόλο. Λειτουργία πέραν του ωραρίου, happenings και ειδικές εκπτωτικές τιμές σε προϊόντα προετοιμάζουν καταστηματάρχες της εστίασης για την υποστήριξη της προσπάθειας που γίνεται από τον Εμπορικό Σύλλογο Βόλου – Ν. Ιωνίας και με στόχο όλη η πόλη να γίνει μία γιορτή.

Η… καρδιά της «Λευκής Νύχτας» αναμένεται να χτυπήσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην Κουμουνδούρου. Τέσσερα καταστήματα, εστίασης Grooove, Grappa, Novel, Entra συναντώνται στον «σταυρό» στην Κουμουνδούρου με Κονταράτου και διοργανώνουν από κοινού happening στον πεζόδρομο, που θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή από τις 8 το βράδυ έως τις 12 τα μεσάνυκτα.

«Booze on wheels» ή αλλιώς «ποτό στις ρόδες» ονομάζεται η διοργάνωση που θα περιλαμβάνει ξεχωριστά κοκτέιλ, street food, ενώ ιδιαίτερη νότα θα δώσουν τρεις dj που θα παίξουν μουσική από δίσκους βινυλίου.

«Καλεσμένοι» των τεσσάρων καταστημάτων της Κουμουνδούρου θα είναι τέσσερα βραβευμένα καταστήματα απ’ όλη την Ελλάδα, το Kubrick-Pure Social Club από τη Λάρισα, το @the garden από το Ηράκλειο, το Abbey Kitchen Bar από την Πάτρα και το VOGATSIKOU 3 από τη Θεσσαλονίκη, κάθε ένα από τα οποία θα προσφέρει και ένα ξεχωριστό κοκτέιλ σε προνομιακή τιμή. Τα τροχήλατα μπαρ θα στηθούν μπροστά από κάθε ένα από τα τέσσερα μαγαζιά και θα προσκαλούν τον κόσμο να δοκιμάσει βραβευμένες επιλογές.

Παράλληλα θα στηθεί και πάγκος με street food επιμελημένο από τους Greg Chelmis και Nikon Vasilios Antonarakos.

Ιδιαίτερο χρώμα στη βραδιά θα δώσει η μουσική. Θα στηθεί stage επί της Κουμουνδούρου και κόντρα στην «ισοπεδωτική» εξέλιξη της τεχνολογίας, τρεις dj του Βόλου, οι Δημήτρης Νίκου, Χρήστος Καραγκούνης και Argy, θα μας ταξιδέψουν στο παρελθόν παίζοντας αγαπημένη μουσική όπως παλιά, από πικάπ με δίσκους βινυλίου.

Ο Σύλλογος Εστίασης

Σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Εστίασης Νομού Μαγνησίας αναφέρει ότι «ο χώρος της εστίασης θα δώσει δυνατό «παρών» αύριο Παρασκευή, στη «Λευκή Νύχτα» στηρίζοντας τον Εμπορικό Σύλλογο και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Είμαστε σύμμαχοι και συνεργάτες των εμπορικών καταστημάτων και των καταναλωτών, καθώς και της πανέμορφης πόλης μας!

Και φέτος τα καφέ με τα μπαρ, το βράδυ της Παρασκευής, θα παραμείνουν ανοιχτά πέραν του ωραρίου, διοργανώνοντας πολλά happenings και φυσικά ειδικές εκπτωτικές τιμές για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους. Με αυτόν τον τρόπο συμμετέχουμε και εμείς…, στο γιορτινό κλίμα που θα επικρατεί στα εμπορικά καταστήματα και στους πεζόδρομους».

ΕΛΕΝΗ ΧΑΝΟΥ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου