ΤΟΠΙΚΑ

Εκπαιδευτήρια «Προμηθέας»: Στο 90% οι επιτυχίες των μαθητών του στις φετινές Πανελλαδικές

εκπαιδευτήρια-προμηθέας-στο-90-οι-επι-396314

Την παράδοση των μεγάλων επιτυχιών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση συνέχισε και φέτος το Ιδιωτικό Λύκειο Βόλου «Προμηθέας», καθώς σύμφωνα με τα αποτελέσματα που ανακοινώθηκαν χθες, το 90% των μαθητών του σχολείου που συμμετείχαν στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις κατάφερε και εισήχθη σε πανεπιστήμια.

Οι επιτυχίες των υποψηφίων του σχολείου αφορούσαν σε όλες τις κατευθύνσεις. Σημαντικές διακρίσεις σημείωσαν μαθητές στις σχολές επιστημών υγείας, όπως οδοντιατρική, μοριακή βιολογία, τις πολυτεχνικές, τα παιδαγωγικά τμήματα, τα τμήματα οικονομίας, διοίκησης επιχειρήσεων, πληροφορικής.

«Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι, γιατί οι μαθητές μας κατάφεραν και εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση πετυχαίνοντας τους στόχους που είχαν θέσει. Με τη συστηματική και μεθοδική προετοιμασία που τους εξασφάλισε το σχολείο, με την ολόθερμη στήριξη και καθοδήγηση των καθηγητών, αλλά και το αρμονικό εκπαιδευτικό περιβάλλον, μπορούν να ατενίζουν το μέλλον με αισιοδοξία και ελπίδα» επισήμανε η υπεύθυνη των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων «Προμηθέας» Χριστίνα Μορφωνιού.

Τα παιδιά με ζήλο και προσπάθεια πέτυχαν ικανοποιητικούς και υψηλούς βαθμολογικούς στόχους, αξιοποιώντας τη συστηματική και ουσιαστική προετοιμασία τους η οποία υποστηρίζεται καθημερινά στην τάξη από τους έμπειρους και αφοσιωμένους στο έργο τους εκπαιδευτικούς που τους καθοδηγούν και τους προετοιμάζουν έτσι ώστε να ανταποκριθούν με τον καλύτερο τρόπο στη σημαντική αυτή δοκιμασία.

Η μεθοδολογία του «Προμηθέα» επί σειρά ετών εφαρμόζεται από την Α’ Γυμνασίου και διδάσκει στους μαθητές τις στρατηγικές προετοιμασίας, μελέτης και αντιμετώπισης εξετάσεων. Να σημειωθεί ότι τα Εκπαιδευτήρια «Προμηθέας» πλην της προετοιμασίας στον καθαυτό μαθησιακό τομέα, επιμένουν ιδιαίτερα στην επίτευξη ευνοϊκού κλίματος αποδοχής των παιδιών στη δύσκολη ηλικία της προεφηβείας και εφηβείας, δημιουργώντας ένα ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον. Συνεργαζόμενοι με ειδικούς, βοηθούν εγκαίρως στη διαχείριση μαθησιακού άγχους και αντιμετώπισης εξετάσεων, καθώς και στη σωστή στοχοθέτηση ακαδημαϊκών Σπουδών, μέσω προσωπικής Συμβουλευτικής και του Οδηγού Σταδιοδρομίας.

«Το Λύκειο «Προμηθέας» συγχαίρει τους τελειοφοίτους του για την προσπάθειά τους και τις επιτυχίες στα πανεπιστημιακά τμήματα και εύχεται καλές σπουδές σε όλα τα παιδιά», αναφέρεται σε ανακοίνωση των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου