ΤΟΠΙΚΑ

«Εξυπνη Πόλη»: Να εξηγήσει τους λόγους της ανεξαρτητοποίησής του ο κ. Ζαχείλας

εξυπνη-πόλη-να-εξηγήσει-τους-λόγους-397278

Να εξηγήσει τους λόγους της ανεξαρτητοποίησής του από την παράταξη καλούν με ανακοίνωσή τους τον δημοτικό σύμβουλο Βόλου, Βασίλη Ζαχείλα οι δημοτικοί σύμβουλοι και οι τοπικοί σύμβουλοι Βόλου και Νέας Ιωνίας της παράταξης.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Ζαχείλας με γραπτή του δήλωση της ημέρα της ορκωμοσίας του νέου δημοτικού συμβουλίου Βόλου ανακοίνωσε ότι ανεξαρτητοποιείται από την παράταξη της μείζονος μειοψηφίας «Βόλος, Εξυπνη Πόλη».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Με αφορμή την πρώιμη και άκαιρη δημοσιοποίηση της πρόθεσης ανεξαρτητοποίησης του δημοτικού συμβούλου Βόλου κ. Βασίλειου Ζαχείλα, η οποία παράλληλα συνοδεύτηκε από δημοσιεύματα – προαναγγελίες κι άλλης δήθεν ανεξαρτητοποίησης, οφείλουμε να αναφέρουμετα εξής:

«Ο κ. Ζαχείλας, ο οποίος τηρεί «σιγήν ιχθύος», οφείλει να εξηγήσει τους λόγους της ανεξαρτητοποίησης του, τόσο στους 200 συνυποψηφίους της παράταξης μας «Βόλος, Έξυπνη Πόλη», όσο και στους ψηφοφόρους του, οι οποίοι τον τίμησαν με την ψήφο τους, γνωρίζοντας ότι αυτός ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού μας.

Οφείλουμε πάντως να γνωστοποιήσουμε ότι ο κ. Ζαχείλας, αφού εκλέχθηκε με την παράταξή μας, από την πρώτη κιόλας ημέρα της εκλογής του, απέφυγε οποιαδήποτε επικοινωνία μαζί μαςπαρόλο που όλοι μας προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε μαζί του, προδιαγράφοντας προφανώς με αυτόν τον τρόπο την πορεία του.

Επίσης, δεν παρουσιάστηκε στις συνεδριάσεις της δημοτικής μας παράταξης αν και κλήθηκεεπανειλημμένως, χωρίς μέχρι και σήμερα να εκφράσει τους λόγους της απουσίας του.Τον αφήνουμε στην κρίση των συμπολιτών μας, οι οποίοι έχουν τον τελευταίο λόγο στις περιπτώσεις αυτές.

Αναφορικά με τη δήθεν επόμενη ανεξαρτητοποίηση από την παράταξή μας, τη διαψεύδουμε κατηγορηματικά και δηλώνουμε προς τους εκπροσώπους του Τύπου, ότι είμαστε στη διάθεσή τους για να τους ενημερώνουμε για ζητήματα που άπτονται της παράταξης μας, ώστε να αποφεύγουν την αναπαραγωγή fakenews,που εν τέλει εκθέτουν τους συντάκτες τους.

Τέλος, παραμένουμεκαλόπιστοι απέναντι στις προθέσεις των εκπροσώπων του Τύπου στο δύσκολο έργο της ενημέρωσης, με την ευχή ότι δεν θα χρειαστεί να επανέλθουμε για ζητήματα ήσσονος σημασίας όπως τα προαναφερόμενα, αλλά θα συνεργαστούμε αποκλειστικά για θέματα που αφορούν ουσιαστικά την πόλη και τους συνδημότες μας.

Η δημοτική μας παράταξη ενωμένη είναι έτοιμη να δώσει τη μάχη για το καλό της πόλης μας και την αναβάθμιση της ζωής των συμπολιτών μας, σύμφωνα με τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου