ΤΟΠΙΚΑ

«Εφυγε» ξαφνικά στα 52 του χρόνια ο καθηγητής Αντ. Ανδριανίδης

εφυγε-ξαφνικά-στα-52-του-χρόνια-ο-καθη-397533

Πένθος στην εκπαιδευτική κοινότητα της Μαγνησίας για τον πρόωρο και ξαφνικό χαμό του καθηγητή Αντώνη Ανδριανίδη.

Ο Αντώνης Ανδριανίδης έφυγε χθες το βράδυ ξαφνικά από την ζωή, σε ηλικία μόλις 52 χρόνων, την ώρα που έκανε βόλτα στην παραλία του Βόλου.

Ο άτυχος 52χρονος καθηγητής χθες περίπου στις 10 το βράδυ, περπατούσε στην παραλία και στο ύψος όπου βρίσκεται το άγαλμα της «Αργούς» αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία και κατέρρευσε. Σε βοήθεια έσπευσε το πλήρωμα ασθενοφόρου που βρίσκονταν στο χώρο του Λιμανιού και με τη χρήση απινιδωτή προσπάθησαν αν τον επαναφέρουν, χωρίς δυστυχώς να το κατορθώσουν.

Η σορός του μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Ο Αντώνης Ανδριανίδης ήταν καθηγητής στα ΕΠΑΛ, διετέλεσε Διευθυντής στο 2ο ΕΠΑΛ Νέας Ιωνίας, ήταν ιδιαίτερα δραστήριος εκπαιδευτικός με πλούσια και σημαντική εκπαιδευτική δράση, ενώ είχε στηρίξει και την ίδρυση του μαθητικού ραδιοφώνου στο ΕΠΑΛ Ν. Ιωνίας. Το άγγελμα του θανάτου του σκόρπισε βαθιά θλίψη στην εκπαιδευτική κοινότητα και στην τοπική κοινωνία όπου ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο Τετάρτη στις 11 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Βόλου. Παράκληση της οικογένειας είναι αντί στεφάνων, τα χρήματα να δοθούν σε ευαγή Ιδρύματα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου