ΤΟΠΙΚΑ

Με μοναδικό στόχο τη νίκη ο Ολυμπιακός με Θερμαϊκό

με-μοναδικό-στόχο-τη-νίκη-ο-ολυμπιακός-851206

Με μοναδικό στόχο τη νίκη σε ένα ακόμη καθοριστικό παιγνίδι ο Ολυμπιακός αγωνίζεται σήμερα στις 6 μ.μ. στο Στάδιο Βόλου με τον Θερμαϊκό κι ενώ απομένουν μόλις δύο αγωνιστικές για τη λήξη του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής…
Ο Ολυμπιακός θέλει σήμερα μόνο τη νίκη που του εξασφαλίζει τη 2η θέση, περιμένοντας στο φινάλε να βρεθεί και στην κορυφή της βαθμολογίας με «στραβοπάτημα» του Πιερικού στην Αρτα.
Στον Ολυμπιακό γνωρίζουν την κρισιμότητα του σημερινού αγώνα με τον Θερμαΐκό, αλλά έχοντας εμπιστοσύνη στις δυνάμεις τους, έχοντας νοοτροπία νικητή και έχοντας και τη συμπαράσταση φιλάθλων, θέλουν και μπορούν να πάρουν τη νίκη.
Στον Ολυμπιακό, μετά από τέσσερις σερί σημαντικές νίκες, θέλουν άλλες δυο, αλλά ίσως και τρεις… και να πανηγυρίσουν στο τέλος την άνοδό τους από την Γ΄ στη Β΄ Εθνική.
Αυτό που προέχει πάντως είναι η σημερινή νίκη στις 6 μ.μ. στο Στάδιο Βόλου κόντρα στον Θερμαϊκό, που είναι η μοναδική ομάδα που έχει κερδίσει φέτος τον Ολυμπιακό στο ματς του α΄ γύρου.
Ο Ολυμπιακός Βόλου σήμερα δίνει το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, θέλοντας να κάνει επίδειξη δύναμης και πρωτοπορίας.
Τα παιχνίδια που έχουν να δώσουν οι ομάδας της τετράδας τις τελευταίες δυο αγωνιστικές του πρωταθλήματος είναι:
*Πιερικός (69 βαθμούς): Σήμερα με Πολύκαστρο (εντός), Άρτα (εκτός).
*Ολυμπιακός Β. (67 βαθμούς): Σήμερα με Θερμαϊκό (εντός), Εθνικό Κατερίνης (εκτός)
*Θερμαϊκός (63 βαθμούς): Με Ολυμπιακό Β.(εκτός), Αναγέννηση Καρδίτσας (εντός)
*Λαμία (57 βαθμούς): Με Ανδρούτσο Γραβιάς (εκτός), Καβάλα (εντός).
Για την άνοδο πάντως πολλά θα εξαρτηθούν και από τις ομάδες που μάχονται για παραμονή, αφού αν η Αρτα χάσει την Κυριακή στον ΠΑΟΝΕ, τότε θα θέλει νίκη σωτηρίας στο φινάλε με τον Πιερικό.
Ολοι πάντως αναγνωρίζουν την ανωτερότητα του Ολυμπιακού που είναι η ομάδα που έχει μόλις μια ήττα, έχει την καλύτερη άμυνα, ενώ ο σημερινός αντίπαλος Θερμαϊκός μπορεί να μην είναι εύκολη ομάδα,αλλά ο Ολυμπιακός αν παίξει σαν Ολυμπιακός και έχει και τον κόσμο στο πλευρό του δεν έχει να φοβηθεί τίποτα.
Ο κόσμος άλλωστε έχοντας δώσει δυναμικό παρών στα παιχνίδια ντέρμπι στον Βόλο με Λαμία και Πιερικό και δίνοντας κόκκινο χρώμα και σε κερκίδες άλλων γηπέδων, όπου αγωνίζεται ο Ολυμπιακός, τελευταία έχει δείξει ότι περιμένει πώς και πώς την επάνοδο της ομάδας στην Β Εθνική.
Αγωνιστικά τα μόνα προβλήματα για το σημερινό ματς με τον Θερμαϊκό είναι η απουσία του τραυματία Βαγγέλη Διαμάντη και του Τόνι Χατζή,
Επίσης ο προπονητής της ομάδας θα έχει περισσότερες εναλλακτικές λύσεις, αφού επιστρέφει σε σχέση με το προηγούμενο ματς από τιμωρία και ο Γιάννης Τσάγγαρης.
Ο Κ. Σταματίου αναμένεται να ξεκινήσει το ματς με τους Γλύκο, Αγγελόπουλο, Σαρρή, Φλώρο, Πέτρου, Πακάλτση, Βεργώνη, Τσάγγαρη, Μασάντο, Μπουντούρη και Γιακάκογλου ή Γεωργιάδη, θα έχει στη διάθεσή του ως εναλλακτικές λύσεις τους Ακπαρίδη, Μητράκα, Παρίση, Κόκκα, Αντωνίου, Καρατζά,Ντέρτσα, Κοντοβά, και Ακριτίδη.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου