ΤΟΠΙΚΑ

Η καρδιά πρόδωσε πρώην υπάλληλο της Νομαρχίας

η-καρδιά-πρόδωσε-πρώην-υπάλληλο-της-νο-397621

«Εφυγε» χθες ο Βασίλειος – Γεώργιος Παλπανάς

Υπέστη βαρύ έμφραγμα και υπέκυψε. Απεβίωσε χθες σε ηλικία 65 ετών ο Βασίλειος – Γεώργιος Παλπανάς συνταξιούχος του Δημοσίου.

Ο άτυχος άνδρας με καταγωγή από τη Νέα Ιωνία αισθάνθηκε χθες στις 10 το πρωί αδιαθεσία και διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου.

Στο Αχιλλοπούλειο διαγνώσθηκε με βαρύ έμφραγμα, διασωληνώθηκε και εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Ωστόσο, παρά τις γενναίες προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή, αυτό δεν κατέστη δυνατό και χθες στις 4 το απόγευμα εξέπνευσε.

Ο Βασίλειος – Γεώργιος Παλπανάς εργαζόταν επί 36 χρόνια στο Γραφείο Κίνησης Αυτοκινήτων της πρώην Νομαρχίας Μαγνησίας μέχρι που συνταξιοδοτήθηκε.

Αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο πριν από το τρεις μήνες και ακολουθούσε θεραπευτική αγωγή.

Ηταν παντρεμένος και από τον γάμο του είχε αποκτήσει δύο παιδιά, τη Δέσποινα και τον Απόστολο. Είχε μία πανέμορφη οικογένεια που ήταν πάντοτε δίπλα του σε όλες του τις στιγμές και τις καλές και τις δύσκολες.

Η απώλειά του χθες έπεσε σαν «κεραυνός» στη Νέα Ιωνία αλλά και τον Βόλο όπου ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός, ιδιαίτερα στην εργασία στο Γραφείο Κίνησης Αυτοκινήτων.

Συγγενείς και φίλοι θα τον συνοδεύσουν στην τελευταία κατοικία του σήμερα Τρίτη στις 10 το πρωί από τον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου