ΤΟΠΙΚΑ

Υψηλές πληρότητες στη Μαγνησία

υψηλές-πληρότητες-στη-μαγνησία-398270

Διατηρείται ο καλός καιρός, ενώ αναμένεται ικανοποιητική κίνηση και τον Σεπτέμβριο

Με καλές καιρικές συνθήκες, αυγουστιάτικες θερμοκρασίες και υψηλές πληρότητες, που αγγίζουν και ξεπερνούν το 90%, ολοκληρώνεται ο κύκλος του τελευταίου μήνα του καλοκαιριού, ενώ ενθαρρυντικά είναι τα μηνύματα που διαφαίνονται και για τον Σεπτέμβριο.

Οι καλές καιρικές συνθήκες ευνοούν, αναμφίβολα, τους ξενοδόχους, και λειτουργούν ενισχυτικά για την τουριστική κίνηση, που όπως όλα δείχνουν, θα διατηρηθεί και τον επόμενο μήνα.

Ο πρόεδρος της Ενωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας, Γιώργος Ζαφείρης, κάνει λόγο για υψηλά ποσοστά πληρότητας στην τελική ευθεία του Αυγούστου και ενθαρρυντικά μηνύματα για τον Σεπτέμβριο.

Υψηλές πληρότητες και στη Σκιάθο στην εκπνοή του Αυγούστου, με τον πρόεδρο της Ενωσης Ξενοδόχων του νησιού Αλέκο Ευσταθίου, να εκτιμά ότι θα είναι γεμάτες οι θέσεις των πτήσεων και τον επόμενο μήνα. «Ο Σεπτέμβριος θα είναι καλός μήνας για τα ξενοδοχεία που δουλεύουν με τουρ οπερέιτιγκ», είπε.

Οι υψηλές θερμοκρασίες διατηρούν το ενδιαφέρον για τις ακτές και τους τουριστικούς προορισμούς, με την Μαγνησία να παραμένει σε υψηλά ποσοστά πληρότητας, καιρού βοηθούντος.

Στο μεταξύ, οι καλές καιρικές συνθήκες διατηρούνται μέχρι το τέλος του μήνα, σύμφωνα με την πρόγνωση του Μετεωρολογικού Σταθμού «Αλέξανδρος Τακούδης».

Συγκεκριμένα σήμερα Κυριακή ο υδράργυρος θα υποχωρήσει έναν με δύο βαθμούς, καθώς ενισχύονται οι βοριάδες. Σε υψηλά ποσοστά και η υγρασία σήμερα Κυριακή, αύριο Δευτέρα και μεθαύριο Τρίτη, με ηλιοφάνεια, ανατολικούς – βορειοανατολικούς ανέμους και καλοκαιρινές θερμοκρασίες να συμπληρώνουν το σκηνικό, όπως αναφέρει στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο Θεοφάνης Τακούδης.

Είναι προφανές ότι ο Αύγουστος ολοκληρώνει τον κύκλο του με καλό καιρό ενώ δεν υπάρχει ακόμη σαφής εικόνα για τον χρόνο έναρξης των φθινοπωρινών βροχοπτώσεων που συνδέονται κατά κανόνα με τον ερχόμενο μήνα.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου