ΤΟΠΙΚΑ

Ξεψύχησε στον ύπνο της!

ξεψύχησε-στον-ύπνο-της-429300

Δεν πρόλαβε ο Αλμυρός να συνέλθει από την τραγική απώλεια ενός 23χρονου «αγγέλου» που υπέκυψε στα σοβαρότατα τραύματα που υπέστη σε τροχαίο και δέχθηκε δεύτερο ισχυρό χτύπημα θανάτου…
 
Το θρήνο σκόρπισε χθες το πρωί, ο αιφνίδιος θάνατος 41χρονης. Βρέθηκε νεκρή στο κρεβάτι της από συγγενείς της. Το νήμα της ζωής κόπηκε ξαφνικά για τη Βάσω Αράπη, επί πολλά έτη υπάλληλο της Εμπορικής Τράπεζας στον Αλμυρό.
 
Τίποτε δεν προμήνυε το κακό που έπεσε σαν κεραυνός στην οικογένεια της αδικοχαμένης γυναίκας, στους συναδέλφους της και στους φίλους τους. Όπως έλεγαν δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.
 
Το προηγούμενο διάστημα η 41χρονη είχε ξεφύγει από τη ρουτίνα της καθημερινότητας, κάνοντας χρήση της καλοκαιρινής της άδειας. Είχε επιστρέψει ευδιάθετη και χθες το βράδυ, ενώ διατηρούσε σπίτι στο Βόλο, έμεινε να κοιμηθεί στο πατρικό της σπίτι, στον Αλμυρό.
 
Όλα έδειχναν απολύτως φυσιολογικά το απόγευμα και το βράδυ, οπότε πέρασε πολλές ώρες της ημέρας με τη μητέρα της, τις αδερφές της και τα ανιψάκια της.
 
Το πρωί η 41χρονη δεν βγήκε από το δωμάτιο, παρά το ότι συνήθιζε να ξυπνά πρωί. Οι συγγενείς της άνοιξαν την πόρτα του υπνοδωματίου για να την ξυπνήσουν… Σκηνές οδυρμού και απαρηγόρητου θρήνου εκτυλίχθηκαν στο δωμάτιο, όταν διαπίστωσαν ότι ήταν νεκρή.
 
Ήταν μια πολύτιμη τραπεζική υπάλληλος, όπως έλεγαν συνάδελφοί τους, καλοσυνάτη, πρόσχαρη, γεμάτη κέφι για τη ζωή.
 
Ο αιφνίδιος θάνατός της συγκλόνισε όλους όσοι τη γνώριζαν. Τα αίτια θανάτου αναμένεται να προσδιοριστούν από τη νεκροψία-νεκροτομή που παραγγέλθηκε.
 
Σήμερα, σε ένδειξη πένθους η Εμπορική Τράπεζα στον Αλμυρό δεν θα λειτουργήσει τις πρώτες ώρες. Η οικογένειά της, συγγενείς, συνάδελφοι και φίλοι θα την αποχαιρετίσουν για τελευταία φορά στις 10 το πρωί, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου.
 
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου