ΤΟΠΙΚΑ

Αχιλλέας Μπέος: «Ο Βόλος θα πάρει όλα όσα του αξίζουν»

αχιλλέας-μπέος-ο-βόλος-θα-πάρει-όλα-όσ-400184

Ορκίστηκαν χθες οι δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι, παρουσία εκπροσώπων του Κοινοβουλίου

Δέσμευση για τη συνέχιση της προσφοράς στην πόλη και τους δημότες, προκειμένου να πάρει ο Βόλος όλα όσα του αξίζουν, ανέλαβε ενόψει της νέας δημαρχιακής θητείας, που ξεκινά την 1η Σεπτεμβρίου, ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος κατά τη διάρκεια της τελετής ορκωμοσίας, που πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι στο Δημαρχείο. Ο κ. Μπέος μάλιστα εστίασε και στην παρουσία βουλευτών της Μαγνησίας, με τους οποίους τόνισε ότι θα συνεργαστεί για να μη μείνει καμία ευκαιρία αναξιοποίητη.

Ρεπορτάζ: ΕΛΕΝΗ ΧΑΝΟΥ

Η τελετή ορκωμοσίας του δημάρχου, των δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων του Δήμου Βόλου πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Βόλου. Την ορκωμοσία τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος Ιγνάτιος, ο οποίος ευχήθηκε στη δημοτική αρχή και τις παρατάξεις να έχουν «υγεία, δύναμη και χάρη από τον Θεό. Να φέρετε εις πέρας το έργο, που σας ανέθεσε ο λαός. Ζούμε όλοι σε έναν ευλογημένο τόπο και θέλουμε να τον βλέπουμε να προοδεύει. Είμαι σίγουρος ότι όλοι έχετε αυτή τη διάθεση και πιστεύω ότι θα φέρετε εις πέρας το έργο σας».

Με την ολοκλήρωση του θρησκευτικού όρκου και πριν τον πολιτικό όρκο και την υπογραφή των πρωτοκόλλων ορκωμοσίας, ο κ. Μπέος στον χαιρετισμό του μίλησε για μία σπουδαία ημέρα. «Η δημοτική αρχή καλείται να συνεχίσει το έργο της. Θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε την πόλη και τους δημότες στον μέγιστο βαθμό», ανέφερε και εστίασε στην παρουσία των βουλευτών Μαγνησίας της Ν.Δ. Χρήστου Μπουκώρου, Ζέττας Μακρή και Κων. Μαραβέγια, ενώ ο Θαν. Λιούπης επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του, όπως ανέφερε. «Η παρουσία των εκπροσώπων του Κοινοβουλίου εδώ σημαίνει ότι αυτή η τετραετία δεν θα μείνει ανεκμετάλλευτη. Θα συνεργαστούμε με τους εκπροσώπους του Ελληνικού Κοινοβουλίου και τους γενικούς γραμματείς Κώστα Λούλη και Χρ. Τριαντόπουλο και θα αξιοποιήσουμε στο έπακρο τις ευκαιρίες, που παρουσιάζονται με στόχο το καλό και την ανάπτυξη της πόλης. Από τον Βόλο στέρησαν επί ολόκληρες δεκαετίες πολλά πράγματα. Ηρθε η ώρα λοιπόν να πάρει ο Βόλος αυτά που του αξίζουν», τόνισε και ευχήθηκε σε όλους υγεία, καλή δύναμη και οικογενειακή ευτυχία.

Την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου ξεκινά επισήμως η νέα τετραετία. Σε ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, που θα συγκαλέσει ο πρώτος σε ψήφους δημοτικός σύμβουλος Κώστας Λούλης, θα εκλεγεί το νέο προεδρείο.

Το νέο 49μελές δημοτικό συμβούλιο Βόλου απαρτίζεται από τον δήμαρχο Αχιλλέα Μπέο και τους εξής δημοτικούς συμβούλους:

Από την παράταξη «Νέα Εποχή – Νέα Δυναμική»: Κώστας Λούλης, Γιώργος Πράττος, Αργύρης Κοπάνας, Γιώργος Μουλάς, Θάνος Θεοδώρου, Ανδρέας Ζέρβας, Απόστολος Ζαρκάδας – Βεργής, Γιώργος Βλιώρας, Γιώργος Τόρρης, Θανάσης Σταυρίδης, Δέσποινα Κότογλου, Απόστολος Νάσιος, Απόστολος Γαλάτης, Τάσος Μπατζιάκας, Τριαντάφυλλος Γκογκινούδης, Αποστόλης Μαλαματίνης, Βιολέτα Καντόλα, Κώστας Γανωτής, Ζαφείρης Δασκαλόπουλος, Στέφανος Κάλλης, Γεωργία Μποντού – Τοκαλή, Χρήστος Στεφόπουλος, Μιχάλης Καπουρνιώτης, Νατάσα Μορφογιάννη, Βούλα Αναγνώστου, Σοφία Χάλαρη, Θέμης Τζούνης, Αρης Σαββάκης.

Από τον συνδυασμό «Βόλος Εξυπνη Πόλη» συμμετέχουν οι Νάνσυ Καπούλα, Βιολέττα Μήτρου, Βασίλης Ζαχείλας, Χριστόφορος Ιγγλέσης, Μπάμπης Ζάχος, Θεολόγος Διαμαντένιας, Σόνια Χαρανά και Στέργιος Φάτσης.

Από τον συνδυασμό «Μαζί για τον Βόλο» συμμετέχουν οι Ιάσονας Αποστολάκης, Ελένη Παπαθανασίου, Λεωνίδας Μαυρογιάννης, Αφροδίτη Γάντζου – Δραμητινού, Φωτεινή Κοκκινάκη και Διαλεχτή Τσιτούμη.

Από τον συνδυασμό «Βόλος, Ανατροπή, Δημιουργία» συμμετέχουν ο Αποστόλης Παπαδούλης, Αννα Μαρία Παπαδημητρίου – Κλειδωνάρη, Σούλα Βακουφτσή και Δημήτρης Τσιμπανάκος.

Από τον συνδυασμό «Λαϊκή Συσπείρωση» συμμετέχουν οι Αποστόλης Ριζόπουλος και Θεόδωρος Τσαλούχας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου