ΤΟΠΙΚΑ

Ανάσα στη ΔΕΥΑΜΒ οι 23 νέοι υπάλληλοι από τις 2 Σεπτεμβρίου

ανάσα-στη-δευαμβ-οι-23-νέοι-υπάλληλοι-απ-400875

Τελευταία συνεδρίαση χθες για τον απερχόμενο πρόεδρο Στ. Παπαευσταθίου σε κλίμα συγκίνησης

Την επόμενη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου πιάνουν δουλειά οι 23 νέοι μόνιμοι υπάλληλοι, που προσλήφθηκαν στη ΔΕΥΑΜΒ μέσω ΑΣΕΠ στο πλαίσιο της προκήρυξης 3Κ για την κάλυψη κενών θέσεων διαφόρων ειδικοτήτων.

Η ΔΕΥΑΜΒ είχε ζητήσει συνολικά 28 υπαλλήλους, ωστόσο πέντε από τους προσληφθέντες δεν έκαναν αποδεκτή την πρόσληψή τους και η υπηρεσία ζήτησε από το ΑΣΕΠ να ορίσει τους επόμενους επιτυχόντες.

Χθες στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΔΕΥΑΜΒ επικυρώθηκαν οι προσλήψεις των 23 νέων υπαλλήλων, που είναι οι εξής:

ΒΑΖΟΥΡΑΣ ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ- ΠΕ/ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ, ΒΑΛΩΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ- ΔΕ/ΕΠΙΔΟΤΩΝ, ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΑΓΑΠΗ – ΤΕ/ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ, ΒΟΛΙΚΑΚΗ ΑΡΤΕΜΙΣ- ΔΕ/ΕΠΙΔΟΤΩΝ, ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ- ΔΕ/ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΝ, ΓΚΟΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ –ΠΕ/ΑΓΡΟΝΟΜΩΝ ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ, ΓΩΓΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ- ΔΕ/ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΝ, ΖΑΧΟΣ ΔΗΜΟΣ- ΤΕ/ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ, ΖΗΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ- ΔΕ/ ΕΡΓΟΔΗΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ, ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΖΗΣΗΣ- ΔΕ/ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ, ΚΑΤΣΙΡΟΥΜΠΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ- ΔΕ/ΕΡΓΟΔΗΓΩΝ, ΚΟΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΪΟΣ- ΔΕ/ΟΔΗΓΩΝ, ΚΩΣΤΑΚΑΚΗ ΜΑΡΙΑ- ΔΕ/ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΝ, ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ ΕΥΘΥΜΙΑ –ΔΕ/ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΝ, ΝΕΟΦΥΤΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ- ΔΕ/ ΕΡΓΟΔΗΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ- ΤΕ/ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ, ΠΑΠΛΙΑΚΑ ΖΩΗ- ΕΙΡΗΝΗ- ΠΕ/ΧΗΜΙΚΩΝ, ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ- ΔΕ /ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΤΩΝ, ΣΟΥΦΑΡΑΠΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ- ΕΛΕΝΗ- ΔΕ/ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΝ, ΣΠΑΘΑΡΑ ΦΩΤΕΙΝΗ- ΔΕ/ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΝ, ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ- ΔΕ/ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ, ΤΣΙΟΥΚΑ ΜΑΡΙΑ-ΔΕ/ΤΑΜΙΩΝ, ΧΟΥΡΛΙΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ- ΔΕ/ΟΔΗΓΩΝ.

«Με τους νέους υπαλλήλους θα δοθεί ανάσα στη λειτουργία της επιχείρησης, αλλά και στο ίδιο το προσωπικό που έχει επιφορτιστεί επιπλέον έργο», ανέφερε στη συνεδρίαση ο πρόεδρος, Στέργιος Παπαευσταθίου.

Συγκινητικός αποχαιρετισμός

Με την ολοκλήρωση της συνεδρίασης, που ήταν η τελευταία για το σημερινό δημοτικό σχήμα, ο κ. Παπαευσταθίου ευχαρίστησε όλους για τη συνεργασία. «Εδώ τελειώνει η θητεία μου. Είναι η τελευταία συνεδρίαση της ΔΕΥΑΜΒ, στην οποία συμμετέχω ως πρόεδρος. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο, που μου εμπιστεύτηκε αυτή τη θέση, τους εργαζόμενους και όλους τους συνεργάτες για την άψογη συνεργασία που είχαμε. Εις το επανιδείν», ανέφερε ο κ. Παπαευσταθίου, που δεν θα συμμετέχει στο νέο δημοτικό σχήμα.

«Ηταν τιμή μας που συνεργαστήκαμε μαζί σου. Ο χρόνος που πέρασε ήταν παραγωγικός και δημιουργικός» ανέφεραν τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου Σοφία Χάλαρη και Κώστας Γανωτής.

ΕΛΕΝΗ ΧΑΝΟΥ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου