Σειρά επαφών του προέδρου του Συνεταιρισμού Ν. Αγχιάλου στην Αθήνα

Τελευταία ενημέρωση: 2019-08-23, 16:09:58
Σειρά επαφών του προέδρου του Συνεταιρισμού Ν. Αγχιάλου στην Αθήνα

Στην Αθήνα βρέθηκε χθες ο Πρόεδρος του Συνεταιρισμού Νέας Αγχιάλου “Η ΔΗΜΗΤΡΑ” κ. Ιωάννης Κίτσιος, όπου συναντήθηκε με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάκη Βορίδη και εν συνεχεία με τον υφυπουργό κ. Κώστα Σκρέκα.

Κατά την διάρκεια των συναντήσεων που έγιναν μέσα σε πολύ φιλικό και εγκάρδιο κλίμα συζητήθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν στους συνεταιρισμούς και τον κλάδο.

Επίσης συναντήθηκε με τους Γενικούς Γραμματείς του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης κ.κ Κώστα Μπαγινέτα και Γιώργο Στρατάκο στους οποίους έθεσε και το θέμα της χορήγησης νέων αδειών φυτεύσεως προκειμένου να αναπτυχθεί περαιτέρω η αμπελοκαλλιέργεια. Επίσης συζήτησε το θέμα της ευνοϊκής φορολογικής μεταχείρισης των παραγωγών που παραδίδουν τα προϊόντα τους σε Συνεταιρισμούς.

Στην συνέχεια επισκέφτηκε το Υπουργείο Οικονομικών όπου είχε συνάντηση με τον ΑγχιαλίτηΓενικό Γραμματέα κ. Χρήστο Τριαντόπουλο. Κατά τη συνάντηση έγινε συζήτηση για τον διπλασιασμό του φόρου στο τσίπουρο. Ο γενικός γραμματέας ενημέρωσε ότι ήδη ασχολείται με το θέμα και σύντομα θα υπάρξουν νεότερα.

 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
5
+
2
=