ΤΟΠΙΚΑ

Ορκίστηκε το νέο Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου [photos]

ορκίστηκε-το-νέο-δημοτικό-συμβούλιο-β-401361

Ορκίστηκε σήμερα ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος και τα μέλη του νέου δημοτικού συμβουλίου, καθώς και οι πρόεδροι και σύμβουλοι των τοπικών κοινοτήτων του Δήμου Βόλου. Η νέα δημοτική θητεία επισήμως ξεκινά την 1η Σεπτεμβρίου.

Υπενθυμίζεται ότι η νέα δημοτική αρχή είναι ανανεωμένη σε ποσοστό 30% περίπου. Από το σύνολο των 28 δημοτικών συμβούλων οι οκτώ είναι νέα πρόσωπα. Οι 28 δημοτικοί σύμβουλοι της ομάδας πλειοψηφίας είναι οι εξής: Από την Αγριά ο ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΗΣ, από την Αισωνία η ΒΙΟΛΕΤΑ ΚΑΝΤΟΛΑ, από την Αρτέμιδα ο ΚΩΣΤΑΣ ΓΑΝΩΤΗΣ, από τον Βόλο οι ΛΟΥΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΠΡΑΤΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΚΟΠΑΝΑΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ, ΜΟΥΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΘΑΝΟΣ), ΖΕΡΒΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ (ΑΡΗΣ), ΖΑΡΚΑΔΑΣ – ΒΕΡΓΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ, ΒΛΙΩΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΤΟΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΚΟΤΟΓΛΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ, ΝΑΣΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ, ΓΑΛΑΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ, ΜΠΑΤΖΙΑΚΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ και ΓΚΟΓΚΙΝΟΥΔΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ, από την Ιωλκό ο ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΖΑΦΕΙΡΙΟΣ, από τη Μακρινίτσα ο ΚΑΛΛΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ, από τη Ν. Αγχίαλο η ΜΠΟΝΤΟΥ – ΤΟΚΑΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, από τη Ν. Ιωνία οι ΣΤΕΦΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΚΑΠΟΥΡΝΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ, ΜΟΡΦΟΓΙΑΝΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (ΝΑΤΑΣΑ), ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ – ΣΤΑΘΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΒΟΥΛΑ), ΧΑΛΑΡΗ ΣΟΦΙΑ και ΤΖΟΥΝΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ (ΘΕΜΗΣ) και από την Πορταριά ο ΣΑΒΒΑΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ.

Το υπόλοιπο δημοτικό συμβούλιο θα απαρτίζουν οι: Από τον συνδυασμό «Βόλος Εξυπνη Πόλη» από την Αγριά ο ΖΑΧΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ, από τον Βόλο η επικεφαλής ΝΑΝΣΥ ΚΑΠΟΥΛΑ και οι ΜΗΤΡΟΥ ΒΙΟΛΕΤΤΑ, ΖΑΧΕΙΛΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ και ΙΓΓΛΕΣΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ, από τη Ν. Αγχίαλο ο ΔΙΑΜΑΝΤΕΝΙΑΣ ΘΕΟΛΟΓΟΣ και από τη Ν. Ιωνία οι ΧΑΡΑΝΑ –ΜΠΑΣΔΑΝΗ ΣΟΝΙΑ ΦΩΤΕΙΝΗ και ΦΑΤΣΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ.

Από τον συνδυασμό «Μαζί για τον Βόλο» ο επικεφαλής ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΙΑΣΩΝ και οι ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΕΛΕΝΗ, ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ και ΓΑΝΤΖΟΥ – ΔΡΑΜΗΤΙΝΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ και από τη Ν. Ιωνία οι ΚΟΚΚΙΝΑΚΗ ΦΩΤΕΙΝΗ και ΤΣΙΤΟΥΜΗ ΔΙΑΛΕΚΤΗ.

Από τον συνδυασμό «Βόλος, Ανατροπή, Δημιουργία» ο επικεφαλής ΠΑΠΑΔΟΥΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ και οι ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ- ΚΛΕΙΔΩΝΑΡΗ ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ και ΒΑΚΟΥΦΤΣΗ ΚΕΡΑΣΙΝΑ (ΣΟΥΛΑ) και από τη Ν. Ιωνία ο ΤΣΙΑΜΠΑΝΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ.

Τέλος, από τον συνδυασμό «Λαϊκή Συσπείρωση» θα συμμετέχουν ο επικεφαλής ΡΙΖΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ και ο ΝΤΑΚΟΥΜΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ και από τη Ν. Ιωνία ο ΤΣΑΛΟΥΧΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου